Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (411)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z reality šou pro šmíráky, co chtějí vědět jaký to maj doma inde a když je při tom navíc nějaká bitka, tím líp ! Lid chce vidět slzy a krev , to platí už od nepaměti. Tvůrci to vědí a tak málokdy dojde k výměně manželek ze stejných sociálních vrstev, stejného vzdělání atd... Kdo by taky na to koukal že? Drama zvyšuje sledovanost, sledovanost zajímá inzerenty a tak se roztáčí spirála kde nejlepší je poslat mamku z města co má jednoho rozmazleného synátora a co je doma protože taťka všechny uživí kamsi na salaš, kde rodinka má 5 potomků a usedlost o níž se dělí dále se psem, kočkami, drůbeží, bravem a skotem... To, že to mamina ze statku zvládne ve vypulírovaném bytě 3+1 levou zadní i s pečení, bublaninou a hromadou nudy je zřejmé stejně jako to, že mamka z města se už druhý den při dojení pobíhající kozy zhroutí... A máme tady ty slzičky a uplakené telefonáty domů co zvedají sledovanost. Ale divákovi je občas předvedena ta nejkruťárnější kruťárna a to ta, když na závěr jeden z partnerů uzná bytí bez toho druhého natolik osvěžujícím, že si to bez něj dokáže představit i dál a pak se už ale balí kufry natrvalo... Celý tenhle formát je jaksi zvrhlý, nemohu si pomoci. * ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozný pořad. Dívat se na dvě rodiny , které si na pár dní vymění manželky. Je to dle mého názoru příliš neetické hlavně vůči dětem, kterým je ubráno věškeré soukromý. Ano celé je to stejně jen pro peníze, jinak by to do toho ty rodiny nešli. Kdyby tam ty peníze nebyly možná bych to hodnotil i jinak. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Patri to k poradum, kde se lidi stydi,ze se na nej divaji.Nadavaji,ale diva se na ne kazdy dil milion divaku.Shledl jsem nejnovejsi dil se Stropnickym.Menil se gay.I tentokrat slo o to,vytvorit co nejvetsi kontrast.Je to jeden z mala dilu,ktery neeskaluje konflikty, ale naopak dospiva k nejake obrovske harmonii.Dil,kde ze vsech sala laska vuci vsem.Stropnicky si udelal vyborny piar.Vytvari se tim efekt jakoby tenhleten porad byl necim uzitecny nebo dovry.Tyhle porady delaji z chudoby jakousi atrakci,podivanou.Lidi co v nich ucinkuji jsou stigmatizovani a zustava jim ta ostuda.100tisic honotar je z te chudoby nevymani.Stopy na detech,ktere nemohou dat informovany souhlas.Dochazi po poradu k rozchodum,nedavno i sebevrazda.Stropnicky se hajil,ze potrebuje penize na opravu zamku a priblizuje se k lidu,ze neni salonni levicak.Porad vypada,ze to bylo setkani dvou svetu,ktere na sebe nenarazili a nebyl konflikt. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát vyzkoušený recept na blivajz, po kterém se mohou utlouct ti, co lační a žízní po čumendě do cizích životů a čechrání vlastního ega ujištěním, že jejich existence je mnohem kvalitnější než přežívání těch exotů, co za pár litrů propůjčí rodinu a prodají soukromí. Model zůstává stejný, hraje se na léty osvědčenou klauniádu. Ženuška chce, aby si ten její uvědomil, co v ní má. Jeho blahorodí je buď chlívák, macho nebo fňukající bábovka. Ona buď obsedantní uklízečka, zanedbaná troska nebo fňukající buchta. Jednou happyend, podruhé badend, jednou restart a přesluníčkováno, podruhé rozvod a hromy blesky, a nejčastěji návrat do starých rezavých kolejí. Křik, pláč, konflikty, objímání, odmítání, pomlouvání a další divácky vděčné zápletky. Celkový dojem asi stejný, jako když si sednete na mez a hodinu budete zblízka zírat na kupu hnoje. Ale co člověk, to jiný nos. :) Co mi ale opravdu vadí, je angažmá dětí – čím jsou menší, tím víc se mi to hnusí. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím to z hlediska morálky a nechci se nikoho dotknout, ale považovat tento ubohý a vyhypeovaný paskvil byť jen kousíčkem za něco sociologického může tak akorát člověk bez mozku. Jestli tohle o něčem vypovídá, můžeme s klidem říct, že Adolf Hitler byl největším dobrodincem dvacátého století. Panebože!!! :-/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama