Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý voják Fu shání peníze, aby své matce postavil dům. Když zabiják jménem "Anděl smrti" zavraždí mocného obchodníka Tsukamota, podle jeho závěti vypíšou stomilionovou odměnu pro toho, kdo najde a zabije vraha i jeho objednavatele. Fu se s pomocí kriminálníka Loa dostane na setkání zabijáků a chce získat lukrativní zakázku, ale problém je v tom, že neumí zabíjet lidi! Lo jej začne učit umění zabijáka, a začnou spolu pátrat po vrahovi. Musí přitom bojovat s omnoho zkušenějšími konkrenty, a zároveň uniknout policejnímu inpektoru Kwanovi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Puol 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodová komédia s Jet Li v preňho známej polohe dobrosrdečného blbečka s neuveriteľnými kung-fu schopnosťami. Akcie je pomenej, ale v Jetovom podáni je slušná. Sympatickú postavu si strihol Eric Tsang, na ktorého sa po Volavkovskej trilógií pozerám úpne inak. Pozn.:Komentár sa týka u nás vydaného DVD, tj.orez na 4:3, bez originálnej zvukovej stopy s protivnou hip-hoperskou hudbou. Verím, že po zhliadnutí originálnej verzie by som išiel s hodnotením aj vyššie. ()

Hrus 

všechny recenze uživatele

Jako příznivci Jeta Li se mi to líbilo, ale má to takový trochu příliš "hongkongský" scénář a osobně mám radši buď Jetiho "shaolinské/wu-shu" filmy (Once Upon a Time in China, Last Hero in China) nebo jeho hollywoodskou produkci (The One, Romeo Must Die, Unleashed). Takže dávám sice 3 hvězdičky, ale jen těsně a jen proto, že tam je Jet Li; když bych si ho odmyslel, tak film samotný sotva drží pohromadě... ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru slušný průměr. Obě hlavní postavy jsou dostatečně sympatické, aby jim divák odpustil občasné neohrabané pokusy o humorné či dojemné herectví, choreografie soubojů je taky na ucházející úrovni a navíc to celkem hezky ubíhá, takže se člověk nestíhá nudit. Ovšem pokud bych měl k tvůrcům podobných snímků jednu prosbu, pak by to byl zákaz používání hip-hopové hudby, která se k videoklipově natočeným akčním scénám vůbec, ale vůbec nehodí... ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Jetovy filmy mám povětšinou ráda, zvlášť ty natočené v Hong Kongu. Král zabijáků je docela slabá záležitost, ale konckonců patří do Jetova slabšího období konce 90.let, kdy se nekonaly žádné pořádné pecky. Dokonce ani vymazlených kopacích scén tu moc není a Erik Tsang zařazení komedie moc nezachraňuje. Jet natočil za svojí kariéru horší filmy, ale i lepší a to je pro mně podstatné. Kvůli těm lepším je Contract Killer pro mě spíš film do kompletní sbírky, než něco, co bych podruhé zvládla vidět. 2.5/10 ()

yossarian- 

všechny recenze uživatele

Chabý scénář, špatné herecké výkony, některé neuvěřitelné(VE ŠPATNÉM SLOVA SMYSLU) scény a nesnesitelná naivita a dobrosrdečnost hlavního hrdiny to vše mluví proti tomuto filmu. Co mluví pro něj---opět výborné akce pana Jet Li. Tenhle frajer je sice hercem pochybné úrovně, ale kopat a mlátit do lidí umí výborně. Jinak komedie to není, nebo jsem si nevšiml:-) Pokud jste fanouškem proč ne. Pokud ne asi to nemá moc cenu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama