Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

S milými "Otázkami" to jde už drahnou dobu od desíti k pěti. Václav Moravec by velice rád vystupoval jakožto ředitel zeměkoule, leč hatí mu to dílem jeho hosté, dílem jeho ješitnost a v neposlední řadě i nepokryté tendenční manýry ve zpravodajství velevážené, prý "veřejnoprávní" ČT. Takže ze skupinky tří původně přidělených * zbývá jediná, chabě pobli(n)kávající hvězdička. ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2008 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 13.12.2008. Ocenění ELSA 2009 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 12.12.2009. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Politika a politika, dohady jak mají být. Zpracování ve větší kvalitě, než u podobných pořadů, ale neobdivuji debaty českých politiků. Moderátora Václava Moravce taky moc nemusím. Člověk se těší na nedělní pohádku a než vůbec začne, tak ještě čtvrt hodiny žvaní a pohádka pomalu v nedohlednu. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Každý díl je výborně připraven. A i když ti politici pořád melou to svoje a pravidelně odpovídají na něco jiného, Vacláv Moravec z nich dostane aspoň to, že nechtějí odpovědět. A tak z nich kolikrát dělá ukázkové blbce! A navíc Moravec poslouchá filmovou hudbu! Dodatek: Poslední dobou (rok 2010) úroveň Otázek upadá. Moravec už není tak tvrdý, moc netrvá na tom, aby politici jasně odpovídali. Člověk se málokdy z debat, kde jsou jen politici bez odborníků, něco dozví. Snižuju hodnocení na 4*. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší publistický pořad, resp. nejlepší debatní pořád o politice. Václava Moravce považuji opravdu za velice inteligentního a znalého člověka a totálního profesionála. Já bych to tam s některými politiky asi nevydržel a navíc bych nedokázal být imunní vůči některým lžím a zůstat nezaujatý. Je fakt, že občas se to trošku zvrhne, ale zase se alespoň zasměju, když se tam všichni překřikují a není jim nic rozumět, takže je tam i zábava. Každopádně se na to dá dívat a má to hlavu i patu a kvalitu. Howgh! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Od dubna roku 2005 pořad Václav Moravec nemoderoval, jelikož se rozhodl své působení v něm ukončit. Spekulovalo se, že z důvodu určitého vyčerpání či nespokojenosti s platem. Své rozhodnutí však na počátku srpna stejného roku zvrátil. (JoranProvenzano)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama