Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, s jakou vervou se pan V.Moravec hrne do domlouvání interwiev a vypadá také,že tomu rozumí. Pokud je někde zrovna na programu jiný podobný pořad, musím s pokorou říct,že tento je ze všech těch politických kravinek asi nejkoukatelnější. Pádně zdůrazněné argumenty ze strany lidu prezentované panem Moravcem jsou dosti zajímavé a odpovědi mnohdy také. Možná se i sami politici o kterých si snad většina obyvatel naší republiky udělala obrázek předhánějí kdo se u něj na "horkém křesle" ukáže. Z pohledu diváka,který je voličem pouze dva roky (a nestydím se za to,že nevolím a vůbec mi to nevadí) mi to přijde i celkem zábavné.. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela nevyvážený pořad, kam jsou zváni jen přitakávači oficiálních pravd, kteří si navzájem notují, a žádný oponent jim to nekazí. Z původní snahy mít v ČT trochu kontroverzní formát, který půjde "po krku" všem bez rozdílu a utahovat politky na nudlích, které si sami uvařili, zbyl jen paskvil a povrchní křeč předstírání. ()

Reklama

Mo. 

všechny recenze uživatele

"Moravec je holt osobnost." - nezájem, má to být především moderátor. Jeho názor mě nezajímá a neměl by zajímat nikoho. Moravec tam má sedět proto, aby kočíroval ty dva pány (dámy), o kterých má být tenhle pořad především. To, že do toho tahá svůj pohled a konfrontuje ho s názorem hostů je sice divácky atraktivní, ale je to absolutně špatně a totálně to ničí celou diskuzi. Není to pak o tom a tom politikovi a jeho přístupu k tomu, jak zajistit "blaho občanů", ale o Moravcovi. A ve výsledku bohužel i ty jeho názory jsou vždy takové, aby bylo jednoznačně určitelné, ke kterému mainstreamovému názorovému proudu je přiřadit, a nic moc zajímavého vlastně od Moravce neuslyšíme. A navíc když se na to člověk podívá z celkového pohledu, tak pořad, kde se baví dva libovolní čeští politici, je prostě už jen z tohohle titulu sám o sobě někde hodně hluboko u dna a nenacházím důvod, proč se na něj koukat. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tu mám 4*. Ale ruku na srdce - forma pana Moravce dost upadá a občas mi přijde, že v debatách jde proti všem, včetně proti sobě. V jedné chvíli to byl nejlepší diskuzní politický pořad u nás, ale dneska mi přijde, že ty politiky lynčuje sám redaktor, který skáče do řeči jako skokan hnědý do rybníka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Otázky a, bohužel, i odpovědi Václava Moravce. Když tento pořad začínal, tak jsem ho rád sledoval, protože zvídavý moderátor často natahoval na skřipec politiky napříč politickým spektrem. Postupně se však ze šťouravého redaktora proměnil v nositele vlastního politického názoru a politici mu k tomu pouze dělají kulisu. Vrcholem všeho je, když přednese svou teorii a bez možnosti reakce se zeptá na něco úplně jiného. To bych ho na té jeho kravatě nejraději někam vhodně zavěsil. Zkrátka to nebývalo špatné, ale aktuálně je to slušný humus, který mi při nešikovné manipulaci s dálkovým ovladačem dokáže zkazit neděli. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama