Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám chuť něco hodnotit, jen abych se vyhnul učení, a z tohodle pořadu jsem, myslím, viděl dost na to, abych hodnotil. Václav Moravec je skvělý, což o to. Ale pořád je to jen politický diskuzní pořad a ten mě nebude bavit nikdy dost ani na čtyři hvězdičky, natož na pět. A krom moderátora je jediný další důvod, proč ten pořad občas nechám běžet, že v neděli v poledne obvykle není co dělat, než sedět na gauči a čučet na televizi a v neděli v poledne nic jiného prostě nedávaj! ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Reklama

Bukk

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledovala s tím, že bych se mohla něco přiučit. Po skončení pořadu jsem ale vždy odcházela s pocitem, že jediné, co si z toho můžu vzít je to, jak vypadat věrohodně před kamerou, když se chystám lhát a nehnout při tom ani brvou (popřípadě jak rychle vstoupit do protiútoku při vedení diskuze). Děkuji, poučné. ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Musíme se také z části poklonit Václavu Moravcovi, je to jediný pořad, co se politiky týče, na který se dá dívat a větší profesionalitu a připravenost, než kterou předvádí Moravec jsem snad neviděl. Politici jsou v hodně případech z jeho pitvání docela v prdelce. S Pečínkou dva nejlepší politický publicisti na české scéně... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama