Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší publistický pořad, resp. nejlepší debatní pořád o politice. Václava Moravce považuji opravdu za velice inteligentního a znalého člověka a totálního profesionála. Já bych to tam s některými politiky asi nevydržel a navíc bych nedokázal být imunní vůči některým lžím a zůstat nezaujatý. Je fakt, že občas se to trošku zvrhne, ale zase se alespoň zasměju, když se tam všichni překřikují a není jim nic rozumět, takže je tam i zábava. Každopádně se na to dá dívat a má to hlavu i patu a kvalitu. Howgh! ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě nejlepší politický diskusní pořad v Česku. Stejně jako pořad, tak i moderátor v podání Václava Moravce představuje českou špičku. Zamrzí jen stejní hosté, kteří jsou do Otázek stále zváni. V tomhle oceňuji více Plovárnu Marka Ebena (i když chápu, že se jedná o jiný typ pořadu). Kromě toho je Moravec zkrátka okoukaný a už nějaký ten rok nenabízí nic nového. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Václava Moravce čím dál tím víc nemohu vystát... to jeho neustálé skákání do řeči a snaha o dynamiku pořadu, která absolutně znemožňuje jakoukoli hloubku diskuzí, snaha být za každou cenu vtipný, neobjektivita přístupu k jednotlivým debatujícím (byl jsem bohužel svědkem, kdy naprosto neprofesionálním způsobem zesměšňoval odboráře Pražského dopravního podniku, zřejmě jen proto, aby byl považován za vtipného... pravda, odborář sice nebyl moc obratný, ale politiky se stejnými odpověďmi nechává moderátor většinou být) a v neposlední řadě naprosto neodpustitelné zapojování se do diskuze svými vlastními názory. Píšu o tom tady mnohokrát, tak se mi to ani nechce zase opakovat, ale tohle je typický příklad průniku zábavního průmyslu i do oblastí, kde nemá co dělat... jak píše Neil Postman. Potom to vede k tomu, že tento moderátor je považován za nejlepšího moderátora v Česku a ta pravá kvalita v podobě Martina Veselovského je zapadlá v Událostech, komentářích. To je jediný kvalitní diskuzní pořad v Česku, OVM jsou opravdu, jak je uvedeno v záhlaví ČSFD, spíše talk-show než publistický pořad. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám chuť něco hodnotit, jen abych se vyhnul učení, a z tohodle pořadu jsem, myslím, viděl dost na to, abych hodnotil. Václav Moravec je skvělý, což o to. Ale pořád je to jen politický diskuzní pořad a ten mě nebude bavit nikdy dost ani na čtyři hvězdičky, natož na pět. A krom moderátora je jediný další důvod, proč ten pořad občas nechám běžet, že v neděli v poledne obvykle není co dělat, než sedět na gauči a čučet na televizi a v neděli v poledne nic jiného prostě nedávaj! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama