Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Já nemám rád politiku a nemám rád ani naše dementský politiky.Já ani té politice nerozumím, natož chápu a to jsem docela študovanej(škola s maturitou).Možná to je proto, že ti dementi z naší stupidní politiky furt něco řešej, ale já se jim do toho nebudu motat.Tyhle publicistický pořady já nemám rád tak mi za to nenadávejte za mé hodnocení a můj názor.Tyhle pořady nesleduju a nikdy je sledovat nebudu.Já totiž nemusím bejt naštvanej každou neděli.A ještě k tomu znuděnej. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Týden co týden stojí Václav Moravec po pás ve stoce zvané Česká politická scéna. Zleva tečou smrduté výkaly, zprava tečou páchnoucí splašky a on jako profesionál musí zachovat chladnou hlavu, ctít nestrannost, občas být i vtipný a hlavně se z toho všeho nepozvracet.. Vždycky mě fascinuje, jak na jeho jasně položený dotaz s možností odpovědět jen ANO či NE, následuje vyhýbavá reakce politika, v jejíž mlze by se ztratil i pes z Baskervillu.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keď, ako Slovák, moc nesledujem politické dianie v Českej republike, stačil som si všimnúť, že Václav Moravec (*26.6.1974) je ako moderátor diskustnej, publicitickej relácie veľký profesionál. Dokáže zmysluplne viesť dialóg s predstaviteľmi politických strán, ktorí prijmú pozvanie do jeho relácie. Je to jeden z mála redaktorov, čo svoju prácu zvláda na skutočne vysokej úrovni. Zopár jemu podobných by sa veru hodilo aj u nás na Slovensku. *** ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo co nejdříve smazat, vzhledem k tomu že to nemá nic společného s Československou filmovou databází. Podle mě se zde řeší jen samé ptákoviny, je pravda, že to někoho zajímá, ale já nepotřebuju slyšet neustálé dohady, skákání si do řeči a podobné typy konverzací. Tohle tady nemá co dělat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama