Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dáty ty 4*. Proč? Protože tohle je jeden z nejlepších publicistických debatních politických pořadů, který kdy u nás vznikl (přičemž "jeden z" znamená asi tak jeden ze dvou, tří). Kvalitní a nevlezlý moderátor, který si skoro vždy dovede udělat pořádek při handrkování politiků o slovíčka a při tom ještě dokáže vnést do debat i trochu toho fundovaného humoru a nadsázky. Pokud v televizi v neděli nic nedávají a já nemám zrovna co na práci, pustím si Otázky Václava Moravce a nestydím se za to :) 85% = 4/5 ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám chuť něco hodnotit, jen abych se vyhnul učení, a z tohodle pořadu jsem, myslím, viděl dost na to, abych hodnotil. Václav Moravec je skvělý, což o to. Ale pořád je to jen politický diskuzní pořad a ten mě nebude bavit nikdy dost ani na čtyři hvězdičky, natož na pět. A krom moderátora je jediný další důvod, proč ten pořad občas nechám běžet, že v neděli v poledne obvykle není co dělat, než sedět na gauči a čučet na televizi a v neděli v poledne nic jiného prostě nedávaj! ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Už asi 6 let nemám televizi, ale na OVM si docela pamatuju ještě ze své staré domoviny; pamatuju si hlavně, jak Moravce v té době všichni chválili, jakže to má pevně v rukách, a taky si živě pamatuju, jak strašně nudný byly ty sáhodlouhý politický žvásty. Nedávno jsem se na jeden díl nějakou náhodou podíval na netu a žasnul jsem, že to ještě běží v podstatě v nezměněné formě. Nic pro mě, ovšem přiznávám, že nenávidím politiku a politiky, takže samotný jejich plky na mě působí odpudivě. No a nedávno jsem se taky někde dočetl, že Václav Moravec je teplovod, a když jsem na něj teď koukal, tak jsem na to nemohl nemyslet, ale řekl bych, že to ani nedává moc najevo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zcela určitě nejlepší politický diskusní pořad v Česku. Stejně jako pořad, tak i moderátor v podání Václava Moravce představuje českou špičku. Zamrzí jen stejní hosté, kteří jsou do Otázek stále zváni. V tomhle oceňuji více Plovárnu Marka Ebena (i když chápu, že se jedná o jiný typ pořadu). Kromě toho je Moravec zkrátka okoukaný a už nějaký ten rok nenabízí nic nového. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy jsem se na tento pořad díval opravdu poctivě, přestože většinu politiků nemusím, nikdy jsem nemusel a ani je nebudu mít rád. Václav Moravec (než se z něj stala moderátorská děvka, který navíc v poslední době rád nadržuje určitým straníkům) se s nimi zpočátku vůbec nepáral, pěkně je nechával potit v křeslech a dával jim ty jejich kauzy a vymýšlení debilních zákonů pořádně sežrat. Jenže časy se mění a teď už ho nemůžu ani cítit… ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Pořad má také mnoho odpůrců, kteří si stěžují, že Moravec nadržuje určitým stranám, skáče diskutujícím do řeči a snaží se tak o politickou mediální manipulaci. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama