Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Člověk se v nedělní poledne nechce nad ničím vztekat, zvlášť nad politikou, ale když přepne na Otázky Václava Moravce, zaujme ho to a vydrží se aspoň chvíli dívat. Sympatický moderátor, který se neveze na protisystémových náladách ve společnosti – což je možná příčina těch několika nízkých hodnocení tady na profilu. (1 215.) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Politika a politika, dohady jak mají být. Zpracování ve větší kvalitě, než u podobných pořadů, ale neobdivuji debaty českých politiků. Moderátora Václava Moravce taky moc nemusím. Člověk se těší na nedělní pohádku a než vůbec začne, tak ještě čtvrt hodiny žvaní a pohádka pomalu v nedohlednu. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší publistický pořad, resp. nejlepší debatní pořád o politice. Václava Moravce považuji opravdu za velice inteligentního a znalého člověka a totálního profesionála. Já bych to tam s některými politiky asi nevydržel a navíc bych nedokázal být imunní vůči některým lžím a zůstat nezaujatý. Je fakt, že občas se to trošku zvrhne, ale zase se alespoň zasměju, když se tam všichni překřikují a není jim nic rozumět, takže je tam i zábava. Každopádně se na to dá dívat a má to hlavu i patu a kvalitu. Howgh! ()

Dr_Bilo 

všechny recenze uživatele

Otázky Václava Moravce jsem na Nový rok sledoval se spadlou čelistí. Pan Moravec bez sebenepatrnější známky únavy vydržel moderovat přes 4 hodiny. Na mě už ke konci bylo té politiky a informací moc a asi půl hodiny před koncem jsem to musel vypnout... Nedovedu si představit nikoho jiného, kdo by tohle zvládl takhle bravurně vést, klobouk dolů. ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2008 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 13.12.2008. Ocenění ELSA 2009 v kategorii "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 12.12.2009. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama