Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší pořad zabývající se politikou u nás. Jenom se mi v poslední době zdá, že chce mít Moravec v pořadu co nejvíce hostů a proto čím dál častěji používá všelijaké telemosty atd. Jenže pak se mu celý pořad začíná rozpadat, protože si respondenti začnou (oprávněně) stěžovat na prakticky nemožnost normálně a objektivně diskutovat. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Politika a politika, dohady jak mají být. Zpracování ve větší kvalitě, než u podobných pořadů, ale neobdivuji debaty českých politiků. Moderátora Václava Moravce taky moc nemusím. Člověk se těší na nedělní pohádku a než vůbec začne, tak ještě čtvrt hodiny žvaní a pohádka pomalu v nedohlednu. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Aj keď, ako Slovák, moc nesledujem politické dianie v Českej republike, stačil som si všimnúť, že Václav Moravec (*26.6.1974) je ako moderátor diskustnej, publicitickej relácie veľký profesionál. Dokáže zmysluplne viesť dialóg s predstaviteľmi politických strán, ktorí prijmú pozvanie do jeho relácie. Je to jeden z mála redaktorov, čo svoju prácu zvláda na skutočne vysokej úrovni. Zopár jemu podobných by sa veru hodilo aj u nás na Slovensku. *** ()

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Již naprosto nesnesitelný pořad, jehož jediným účelem je od první až po poslední vteřinu dehonestace Zemana. Chápu, že někdo nemá stávajícího prezidenta v lásce a řekne to, ale veřejnoprávní televize, kterou nuceně financují všichni občané se tímto pořadem vlastně zcela záměrně vysmívá všem Zemanovým voličům a tedy větší části národa. A o moderátoru pořadu se raději ani vyjadřovat nebudu... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Politik David Rath poskytl pár dnů před zatčením v roce 2012 rozhovor pro pořad, přičemž se Rath a Moravec mezi sebou pohádali. Kameramani a režisér pořadu pak na adresu Václava Moravce vtipkovali: „Ty poldy na toho Ratha si taky posílat nemusel.“ (vyfuk)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama