Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený policista Nick Pulovski přijde při přestřelce se zloději aut o svého stálého partnera. Poručík Garcia mu jako náhradu přidělí Davida Ackermana, nezkušeného mladíka z bohaté rodiny, který se snaží vymanit z ochranného vlivu svých rodičů. Pulovski, posedlý myšlenkou na dopadení šéfa zlodějského gangu Stroma, není novým partnerem příliš nadšen. Když banda přepadne kasino, čekají na ně Nick s Davidem přímo v trezoru. Mladík však nedokáže vystřelit na Stromovu milenku a vinou jeho váhání lupiči opět vyváznou, tentokrát dokonce s Nickem jako rukojmím. Slušňák David se konečně odhodlá k ráznému a tvrdému postupu. Vydá se po parťákovi pátrat a za sebou nechává spoušť. Přes řadu problémů se mu ho podaří najít a zachránit. Společně pak pronásledují prchajícího Stroma a jeho milenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkový stereotyp podle akční šablony, béčko, které nemá čím příjemně překvapit, nepříjemně pak v mnoha ohledech (za všechny motorka v kuchyni). Clint - režisér se ještě připravoval na úspěšnější budoucnost a Clint - herec byl už za zenitem. Sheen pak zahrál to, co by zvládl jakýkoliv mladě vypadající ocmrda. O pikantní erotickou vložku bych se klidně i ochudil, zatímco Charlie si dával pěknou Laru, na Clinta zbyla mužatka Sonia.. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Upozornenie prvé: Pozerajte buď v originálnom znení alebo s dabingom TV NOVA. Na kazetách WHV film zabili technicky katastrofálnym českým znením. Upozornenie druhé: Skvelý film s Charlie Sheenom v úlohe ucha a Eastwoodom ako jeho mentorom. Je to akčné, dynamické a profesionálne urobené. Odporúčam. (10.11.2004) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prekvapuje me docela nizky hodnoceni, sice se nejedna o nic super vyjimecnyho, ale rozhodne to je kvalitni kriminalka. Film akorat trpi delkou, nekdy v 60. minute to totiz vypada, ze film muze v klidu behem deseti minut skoncit, ale to ne, furt je to natahovany, aby si Clint splnil svoji normu dvou hodin, ne ze by to ke konci zaclo nudit, i tady jsou fajn sceny, ale klidne to zkratit o pul hodinky a nic by se nestalo. Co se tyce Sheena, ten v prvni pulce pusobi trosku blbeckovskym dojmem, jak kdyby ho Clint obsadil jen z toho duvodu, ze proste potreboval nejakyho partaka, kterej by mu nahraval, ale nechtel, aby mu nekdo vyzral slavu, takze Clint se zvesela pousti do akci, hazi jednu hlasku za druhou a Sheen se tu jen tak bezvyrazne mota. Jenze ve druhy pulce je to zase naopak, hlaskovat a radit zacne Sheen a film ma docela zajimavej vyvoj pribehu. Proste kvalitni kriminalka s nekolika hodne fajnovejma scenama a dobrym obsazenim. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Clint je prostě klasik a Nick Pulovski, seržant jemuž zabijou parťáka, je v jeho podání k sežrání. To by snad ani nebyl film s Clintem, kdyby se nevydal na odvetnou výpravu. Slušně se mi zamlouval i Sheen v roli nového Pulovskiho partnera. Nechyběj samozřejmě ani momenty, u kterejch se člověk pobaví. 70 % Edit: stáhnutí o 10 procent Oblíbená část- doutníky na letišti ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Buddy movie z přelomu 80. a 90. let, na kterém je hodně znát Eastwoodův podpis, nicméně nuda to rozhodně není. Clint dostane coby zkušený policajt nového parťáka - Charlieho Sheena. Ten je v pvní půli opravdu "The Rookie", ale vývoj událostí ho přinutí se radikálně změnit. Clintova hláška "Znám 100 důvodů proč tě nezastřelit, ale zrovna mi žádný nenapadá." nemá chybu a jasně pasuje k jeho typu postavy. Samotný závěr v kanceláři mě hodně pobavil. Ne nadarmo se Zelenáčovi přezdívá “Dirty Harry 6” ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, kde spolu zápasia Loco a Sarah, sa v pozadí mihnú traja členovia štábu. (MAX666)
  • Ve scéně v Sheenově domě přepne falešný Garcia televizní zprávy na film Tarantula, v němž se poprvé před kamerou objevil tehdy ještě mladý Clint Eastwood. (Javert)

Reklama

Reklama