Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Naše komerční televize na nás chrlí tolik protivných a hloupých telenovel, že když jednou za čas vystřelí něco dobrého, stačíte to odpískat dříve, než se to vlastně rozjede. Dokonalý svět není dokonalý seriál, na naše poměry je ale velmi zábavný, s jistým odstupem by se dal přirovnat ke stylu "zoufalých manželek". Oceňuji kvalitní herecké obsazení (tedy s výjimkou zbytečně agresivního ředitele Kukury a nezajímavé Márie) a zároveň příjemný nadhled. Pro mě je to velmi milý seriál. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Co vlastně chceme??? HLAVNĚ S VKUSEM, PŘÁTELÉ, JESTLI MŮŽU POPROSIT. Aha, tak už víme, co nám schází! Jenže nova už nemá skoro nic. Vždycky, když vidím nějaký horor z její produkce, říkám si, že toto už je dno a vždycky se divím, jak se pletu. Takže: šéfredaktorka časopisu Marianne (takových podobných u nás vychází asi patnáct), přišla s premisou lajfstajlového magazínu, do něhož omylem nastoupí mladá slečna, která módním průmyslem pohrdá (schválně, proč?), ale nakonec zjistí, že přes veškerou tu nablýskanou fasádu jsou to lidé jako my, mají srdíčko. (Prostě jim funguje, nikdo zbytečně neumírá...snad, modleme se.) Toto, paní Vopavová, je děj pro děti, ne dospělé, myslící, zralé lidi. Luk to snad někde za rohem má, mozek ne. Jitka Čvančarová, Zuzana Norisová, Kristýna Leichtová, aneb nejlepší výstřihy českých seriálových sraček, tohle prodat dokáží, člověk má ale spíš chuť jim vrazit do ruky hadr nebo něco dlouhého a tvrdého (váleček na těsto), v případě té prostřední pár facek, ta karikatura "totálně vypatlaná kráva" přestala být zábavná už na začátku. Takže co dělat jiného, než se jít vyzvracet. ()

Reklama

eileen 

všechny recenze uživatele

Jsem nucena opravit své půvoní hodnocení tady a musím se přiznat, že každý týden ráda zasednu před obrazovku a sleduji další nový díl. Pilot se mi vskutku nelíbil, ale nyní zjišťuji, že se opravdu bavím. Seriál má skvěle napsané dialogy, perfektně vymyšlené postavy a jejich charaktery a hlavně, má tah, není to jen plitké žvanění, je tam děj!!!! Duch Dyk tam naštěstí moc nevystupuje, což jsem vážně ráda a jelikož to má tedy asi jen 16 dílů, je velká naděje, že to nezklouzne do trapnosti. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Naprostá pitomost a odpad s nadstandardním obsazením, kterému docházejí prachy? Pro někoho možná. Ale jen pro ty, co to myslí smrtelně vážně. Vždyť tenhle seriál se vážně naprosto nebere. Za to si bere na paškál jednu z nejvíc zprofanovaných oblastí, jakou móda je... a s ní ruku v ruce povrchní lifestylové časopisy... A lidi v nich... Krásná parodie na dnešní věcmi přebarvený a předimenzovaný svět, prázdnotu stránek naleštěných časopisů, které radí, jak nejlépe žít a kde si na sebe koupit co nejvíce in a trendy kousků za nekřesťanské peníze. Tady máte docela slušnou možnost vidět rozehrané karty podobných výtisků. Netřeba brát všechno naprosto vážně, stačí trocha nadhledu... ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Takovýto otřesný seriál si nezaslouží mít ve svém názvu slovo "Dokonalý". Je to neskutečně klišoidní, kýčovité, hloupé a především nemá žádný smysl. Jednu hvězdu vytáhnu z hereckých výkonů Čvančarky a Zuzky Norisový, který mám rád a časopis Michelle drží nad hladinou odpadu. A samozřejmě moje zklamaní přišlo hned po prvním dílu, kdy ostřihli Vojtu Dyka na kterýho jsem se tešil. 20% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Exteriéry vydavatelství se natáčely v areálu bývalého holešovického pivovaru, v němž v současnosti sídlí firma Ringier. (Lolita)
  • První řada seriálu vznikala 146 dní, během nichž bylo natočeno zhruba 450 hodin záznamu. Na rozdíl od jiných seriálů štáb pracoval filmovým způsobem, tedy na jednu kameru, kterou podporovala druhá. (Lolita)

Reklama

Reklama