Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Nebudu tenhle seriál hodnotit jako odpad jen proto, že ho vysílá TV Nova. Co od její vlastní produkce vlastně čekají ti, co seriál bez shlédnutí jediného dílu sepsou? Já očekávala další seriál ve stylu Ordinace atd., u kterého se dá vařit, žehlit a podobně. Má očekávání v tomto ohledu naprosto splnil a možná i trochu překonal. Má to vtip, nechybí promyšlené hlášky a díky tomu, že autorka skutečně v módním časopise pracovala, není to jen 50 minut nesmyslů. A díky plejádě zajímavých herců a docela dobře napsaných postav to má na Novu fakt překvapivě dobrou úroveň. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti ostatným užívateľom..po pilote...nie je to vôbec také zlé ako napr. podobná šou Ošklivka Katka, vyzerá to solídne na československé pomery, herci sú fajn..Zuzana Norisová váli vo svojej roli podobnej ako v seriáli Letisko - tupá sliepôčka...seriál je celkom dobre rozbehnutý som zvedavý na ďalšie časti..dávam tomuto seriálu šancu... ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Dát odpad! jen kvůli tomu, že to natočila nova je opravdu hrozně snadné. Jenže Dokonalý svět rozhodně odpad! není. Oproti žumpě jménem Ordinace, Dokonalý svět je vtipný, zábavný a hlavně je ženský a pro ženy. Když to porovnám s dnešní seriálovou tvorbou u nás, patří k tomu nejlepšímu. A jeho největší pozitivum je, že se v něm nevyskytují doktoři! Žádní! ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Naše komerční televize na nás chrlí tolik protivných a hloupých telenovel, že když jednou za čas vystřelí něco dobrého, stačíte to odpískat dříve, než se to vlastně rozjede. Dokonalý svět není dokonalý seriál, na naše poměry je ale velmi zábavný, s jistým odstupem by se dal přirovnat ke stylu "zoufalých manželek". Oceňuji kvalitní herecké obsazení (tedy s výjimkou zbytečně agresivního ředitele Kukury a nezajímavé Márie) a zároveň příjemný nadhled. Pro mě je to velmi milý seriál. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný seriál, který si s nadhledem dělá legraci z pozérství a snobství. Ať už je ten nadhled úmyslný nebo ne, díky němu jsem se pokaždé dobře bavil. Dokonce bych řekl, že je to jakýsi kryptositcom (myšleno v dobrém!). Nejvtipnější je, že hlavní hrdinka je nejotravnější a nejméně zajímavá postava :-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • Seriálové děti postavy Terezy Brodské jsou skuteční sourozenci, jejich otec, herec Karel Zima, hraje policistu. (Lolita)
  • Nejvíc natáčecích dnů měla Eva Sakálová, následovali Jitka Čvančarová, Jana Hlaváčová a Saša Rašilov. (Lolita)

Reklama

Reklama