Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Petržalka a jeho mladí policisté Franta Popelka, Libor Buček a Saška Višný – Riefenstal spolu s tiskovou mluvčí Scarlet Kosinovou a vysloužilcem – mafiánem Pepe Gregorem tvoří hlavní hrdiny groteskního seriálu o tom, jak se na svérázné policejní služebně řeší banální i neuvěřitelné případy. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

Drky odpad!

všechny recenze uživatele

Teď jsem od toho musel odejít, to se opravdu nedá poslouchat a ani koukat, tak trapné hlášky už jsem dlouho neslyšel a tak tupé herce taky ne, no ono nejde ani tak o herce, že jo, ti jsou fajn, ale bohužel musí říkat to co mají ve scénáři. Pavla Lišky je tam neuvěřitelná škoda. Zase na druhou stranu "seriál" alespoň trošku tahá z bahna do odpadu! On je to takový seriálový Kameňák. Hodnocení Odpad! a 5%. ()

SKreyn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto som fakt nečakal. Je to totálne celé okopírované od slovenského rovnomenného seriálu Profesionáli. To je hnus, keď niekto ťaží z iného seriálu a nedá si ani tú prácu zmeniť na tom niečo. Jediné, čo zmenili, sú mená policajtov, inak úplne všetko ako cez kopirák a ešte to úplne posrali. Je to hnus, velebnosti! ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo to nefunguje, aj napriek tomu že scenáre slovenských a českých Profesionálov sú totožné (rovnaké zápletky a dokonca aj repliky postáv)? Slovami Miňka Demoviča: To ti neviem takto z hlavy povedať. Alebo možno vlastne viem- kasting. Bez Krónera,Kostelného,Kassaia a vlastne aj všetkých ostatných to nemá šancu pobaviť. Českí herci to odohrali z povinnosti a bez záujmu, podobne ako tvorcovia ktorí len otrocky a úplne zbytočne natočili niečo, čo už natočené je ... 0% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nakoukla jsem na jeden díl ze zvědavosti, neznalá zdejšího hodnocení, přesto v očekávání nejhoršího. Po 10-ti minutách útrpného zírání a mentálního sebepoškozování nezbývá než konstatovat, že "Profesionálové" jsou neskutečně ubohá srajda, hotový destilát trapnosti. Jsou dva důvody, proč tento nevábně páchnoucí produkt, vypadnuvší z řitě českých TV hovnotvůrců, nespláchnu až na dno žumpy, kam velmi pravděpodobně patří: A) pár dobrých herců, což je ve výsledku bezvýznamné B) neviděla jsem dost, abych měla naprostou jistotu, že se v tomto SERiálu nevyskytují i případné světlejší momenty (pátrat po nich nebudu ani omylem). 10% - slovy: deset potenciálních, laskavých, pochybných procent. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Jedná sa o okopírovanú verziu slovenského seriálu Profesionáli (od r. 2008). (JADIM)

Reklama

Reklama