Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (400)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mně se tedy pokračování řádění Michaela Myerse líbilo více. Rozhodně však ne o mnoho. V minulém dílu se teprve zacvičoval a vraždění nestálo za moc. Teď je však zpět a je nasraný více než kdy předtím. Kromě dokonalé práci s nožem naši pozornosti neunikne ani rozšlápnutá hlava či průsek sekerou. Docela dost mi na filmu překážely ty posrané vidiny spojené se strašně blbým příběhem. Takže nakonec bude asi nejlépe, když zůstanu s hodnocením na té ubohé *. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je o dost horší než remake z roku 2007, nemůžu lhát, že jsem to nečekal. Rob Zombie trochu uletěl a přetvořil Michaela Myerse do podoby, v které se mi příliš nelíbí (zarostlý „houmlesák“). Vraždy jsou dobře natočené, z větší poloviny velice přehledné, surové a s vizáží špinavého filtru, který se mi líbil i v prvním díle. Hodně mi kazila zážitek bílá paní (Sheri Moon Zombie) ve snovým sekvencích, které mohl režisér vynechat. 5/10* ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už prvý Halloween Roba Zombieho som prekusával s ťažkým srdcom, ale toto pokračovanie je miestami hotové utrpenie. Úchylný, metalovo-cirkusový krvák, kde vyšinutý Myers vždy príde na to správne miesto a vždy v správny čas začína byť vážne otravný ešte ani nie v polovici filmu. Druhá polovica nie je o nič lepšia. Je nielen brutálna ale i blbá. Myersove prudké bodania nožom sú fakt drsné, ale prečo je taký ohybný aj po piatich úderoch do hlavy? A že s basebalovou pálkou to sú iné pecky...Po týchto pre niekoho smrteľných úderoch sa Myers oklepal už po niekoľkých sekundách a vraždil vo výbornej kondícii ďalej. Nachvíľu sa mi v hlave zahmlelo a zamyslel som sa či vlastne nepozerám nejaké hororové pokračovanie terminátora. Vážne som niekoľkokrát pomyslel na to či to vypnúť, ale bol som zvedavý jedine na to, či Myers konečne posledný krát vydýchne. Zdá sa, že áno, ale pri tejto blbej sérii by som sa pokračovaniu nedivil. Ak by náhodou prišlo, tak pre mňa existovať nebude. Po tomto je Myers a jeho "Rambo" nôž pre mňa prototypom blbého a nudného krvavého hororu. Krvákom som sa nikdy nevyhýbal, ale neznesiem ak sa postavy chovajú ako úplní idioti a neplatia zákony fyziky a balistiky. Veľmi slabé dve hviezdy, ani fakt neviem začo. 30%. ()

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním díle ho několikrát postřelili a probodli obří mačetou. Já myslel, že to bylo dost. Nebylo! Předchozí debilitě jsem dal odpad, tudíž nevim z jakýho důvodu jsem koukal na debilitu druhou. Asi proto, abych tomu ten odpad dal taky. Film je plnej debilit od počátku až po konec, plnej trapnejch keců, plnej hroznejch herců, plnej neuvěřitelně debilních situací a plnej nechutnejch sraček kolem toho všeho. Ten rádoby cool drsnej killer vydrží sice hodně, ale diváci tak tuhý zase nejsou, tak toho Robe Zombie nech dokud je čas (klidně se vsadim, že ten závěrečnej klepec Michael zase rozchodí). Jinak, kdo tomu dá plnej počet má mozek na úrovni Myerse a měl by se jít léčit. Hlavně, že teče krev, co?! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V rýchlosti to zhrniem... máme tu pobehujúcu "bielu pani", neustále jačajúcu sestru (jačať nevystihuje daný spôsob jej prejavu), snové pasáže (tvoria asi tak 1 nudnú hod.) no a nakoniec super-human Michael (ešte krídla a máme novodobého "anjela" pomsti). Tak ako ma prológ zaujal, tak ma zvyšok dojebal... no a čo sa týka hnusu, sme u bonusu... and that's it 3-4/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Při psaní scénáře přistupoval Rob Zombie k postavě Sama Loomise (Malcolm McDowell) z pohledu jeho egoistické a sebestředné osobnosti, přičemž si za inspiraci vzal i talk show Dr. Phil (od r. 2002). (Takeshi666)
  • Rozpočet činil 15 000 000 amerických dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama