Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (401)

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný flusanec do ksichtu Michaela Myerse, jeho fanoušků a všech milovníků dobrých filmů. Zombie naprosto rezignoval na cokoliv, co by mělo něco společného s Carpenterem, a předkládá neatmosférickou šlichtu s desítkami no-name mrtvol, tunami odhalených ňader a hrstkou naprosto zmatených herců, kteří museli mít už při čtení scénáře ze Zombieho představ hlavu v kýblu. Z Laurie je ukřičená kravka, Loomise sobecký idiot a zjevování "bílé paní" bych okamžitě zařadil do kategorie největší WTF roku! A za ten závěr by si Zombie zasloužil postavit ke stěně a vykuchat od skutečného Michaela. Ne od té vlasaté kreatury, kterou si vysnil a která nemá s chladnokrevným a zlem prolezlým likvidátorem společného vůbec nic. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevim jestli se mi to líbilo. Bylo to takový divný, většina postav nesympatická (hlavní hrdinka z jedničky mi lezla na nervy neskutečně a Dr. Loomis se taky nějak nepochopitelně choval jako idiot) , ale přesto mě to zajímalo. Přišlo mi to jak nějakej zvláštní hororovej experiment v přelomu 80. a 90. let, ale něco na tom prostě bylo. 5/10. ()

Reklama

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Robovi Zombiemu sa to podarilo. Dokázal nakrútiť ešte horší film ako jeho remake Halloweenu. Ak mal prvý film nejaké elementy, z ktorých fanúšikovi nebolo na grc, bola to pôvodná hudba, Mišova maska a Loomis. Po Carpenterovej hudbe niet ani stopy, zdrap, ktorý sa tvári ako maska sa už na seba ani nepodobá a Loomis prešiel takým neuveriteľným prerodom osobnosti, že sa to ani nedá opísať. Inak všetko ostáva na rovnakom - strašní herci, ešte horšie dialógy a naivný príbeh. Ten je inovovaný o snové vízie, ktoré sú úprimne na smiech a dávajú veľký kopanec do zadku logiky (Michael a Laurie sú azda nejako telepaticky prepojení?). Perličkou je biely kôň, ktorý je jedno veľké WTF. "Zaujímavý" koniec je výsmech študovanému fanúšikovi, lebo vie, že vykráda minimálne dve klasiky (štvrté diely Piatka trinásteho a Halloweenu). Nechutným vrcholom všetkého je Michael Myers čoby 40 ročný metalista-drevorubač. Zlaté Halloweeny 3, 5, či 8 - oproti tomuto tu sú to veľdiela. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po tom čo som zhliadol prvú časť remakeu filmu "Halloween" mi trvalo dosť dlho pokiaľ som našiel chuť na pokračovanie. Americký hudobník a režisér Rob Zombie spracoval túto horrorovú klasiku svojským spôsobom. Pôvodný Carpenterov snímok považujem za jeden z najlepších slasher horrorov. To čo s tým porobil Rob Zombie je bezduchá fraška plná krvy, násilia a vulgarizmov. Chýba tomu však veškerá atmosféra. To je pre mňa absolútne neprijateľné. Prvá časť ma veľmi sklamala a tento druhý diel je ešte horší. Je jasne vidieť, že pri remakeu "Halloweenu" si snaživý Rob Zombie naložil vyše ako zvládne uniesť. ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mně se tedy pokračování řádění Michaela Myerse líbilo více. Rozhodně však ne o mnoho. V minulém dílu se teprve zacvičoval a vraždění nestálo za moc. Teď je však zpět a je nasraný více než kdy předtím. Kromě dokonalé práci s nožem naši pozornosti neunikne ani rozšlápnutá hlava či průsek sekerou. Docela dost mi na filmu překážely ty posrané vidiny spojené se strašně blbým příběhem. Takže nakonec bude asi nejlépe, když zůstanu s hodnocením na té ubohé *. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se v Atlantě ve státě Georgia. (Chatterer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 54. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama