Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie, jejíž klonů existují tisíce, ovšem málokdy se to podaří takhle skvěle vybalancovat, aby se člověk bavil. Paul Rudd je celkem stálice podobných komedií, ale nečekal bych, že si tak dobře sednou s Jasonem Segelem (u jehož další komedií se jsem už tak dobře nebavil). Dobrá práce...70% ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná komédia s tradične pohodovým Segelom, skvelými gay scenes a neprimeraným počtom psích výkalov. Trochu som sa obávala z toho množstva trojhviezdičkových hodnotení (aj z mojej TOP), že to bude priemer, čo ma bude nudiť, ale našťastie sa nič také nedialo. A z tých prdov sa nedalo (dúfam, že sa práve vtedy nepísali nejaké písomky, lebo ten smiech bol dosť hlasný). ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Měl Peter jako malý nějaké kamarády?...... Měl Peter někdy nějaké kamarády? ..... Ano, jde tu o Petera, jenž je kapku zženštilej, nemá sebevědomí a potřebuje se uvolnit. Chybí mu takový to kamarádský ,,hrábnutí na koule“. Co je na tom vtipnýho? No právě, nečekejte humor plný slovní ekvilibristiky, ale spíš drsnější - ovšem občas překvapivě vtipný - gagy. Taky je fajn, že nejde jen o tupou romanťárnu a ve vzduchu visící konflikt vytváří nervózní atmosféru, která je lepší než kdejaký pokusy o trapný humor. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nemáte kamarády. 2.) Zbožňujete ,,Ďábel nosí pradu“ a víte co je ,,Chocolat“. 3.) Zajímá vás, jestli J.Segel může hrát i jinde než v HIMYM. 4.) Je pro vás přirozený se bavit se s kámošem o honění. 5.) Napadá vás, jaké je to mít milující manželku? 6.) Nevěříte, že potkat kámoše nemusí končit rozvodem. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne P.S: Doporučuju kvůli pár vtípkům vydržet i závěrečné titulky! ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho jsem nenarazil na dobrou komedii, ale "I Love You, Man" mi docela spravilo chuť. Neustálý přísun většinou hodně dobrých fórků citlivě pospojovaných romantickým příběhem. To, co se Hamburgovi nepovedlo v Riskni to s Polly, zde funguje naopak skvěle. Možná i díky dobrým hercům včele s Jasonem Segelem. Slušné 4*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Good Times - Latch Key Kid [2:30] ,2. Oxford Comma - Vampire Weekend [3:15] ,3. Tom Sawyer - Rush [4:34] ,4. Set You Free - The Black Keys [2:45] ,5. Lights Out - Santogold [3:11] ,6. Soul Of A Man - Beck [2:36] ,7. Limelight - Rush [4:20] ,8. Let The Good Times Roll - The Cars [3:47] ,9. Campus - Vampire Weekend [2:55] ,10. Mr. Pitiful - Matt Costa [2:54] ,11. Dancing With Myself - The Donnas [3:27] ,12. Waterslide - The Bonedaddys [3:53] ,13. Limelight - Paul Rudd & Jason Segel [4:22] ,14. Ain't That A Kick In The Head - Dean Martin [2:26] ,15. Peter and Zooey - Teddy Shapiro [2:16], ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • J.K. Simmons hraje otce Paula, přitom je pouze o 14 let starší. (HellFire)
  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Bilboard s Peterem (Paul Rudd) v posteli vznikl ze skutečné fotky Paula Rudda zveřejněné v časopise Rolling Stones v r. 2006. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno