Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Terva 

všechny recenze uživatele

Půlnoční film má pěkný začátek. CITÁT - Ó můj Bože........... Poté následují úvodní titulky. Nejen, že jsou velice povedené, ale mají i perfektní hudební doprovod, který má na triku Penka Kouneva.Po úvodním masakru se děj přenáší o pět let dopředu. V jednom malém kině se bude promítat snímek The dark beneath režiséra Teda Radforda, který má na svědomí ten úvodní masakr. CITÁT - Kultovní film nepřitahuje davy, proto se mu říká kultovní......... Sledujeme tu dvě linie příběhu. Osudy lidí ve filmu na plátně se prolínají z osudy lidí ve filmu, kteří koukají v kině na film - není to moc složité ? Ne. Film v kině je natočen černobíle a to nám dává jakousi rozlišovací stopu. Osud lidí v kině začne vstupovat do děje ve filmu na plátně. Povedené. CITÁT - Cítím strach......... Napínavý, krvavý snímek, který jsem hltal od začátku až do samého The End. Ve filmu je slyšet Vs the Earth, Stevena Marka, Cicera Yarda nebo Underbelly. Závěrečné titulky jsou zajímavě zešikmené a prolíná do nich ještě děj filmu druhého. Na konci je pak ještě něco pro zasmání. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zajímavý námět v horroru. Opravdu si neumím představit, že bych šel do kina na horror a vrah vystoupil z plátna. Asi bych se po....... Vrah vypadá opravdu děsivě a ke všemu má zajímavý vrtáček :-) Noční promítání horroru ze 70-tých let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou : "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". Film obdržel 2 ceny na Chicago Horror Film Festival. "Midnight Movies" jsou v 70-tých letech populární filmové seanse, při kterých se u diváků odehrávaly scény společně se scénami na plátně. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Adrenalinová jízda, která je dokonalou ukázkou hravosti a invence. Paralelně propojit dějiště vysloužilého kina s promítacím plátnem byl výtečný tah, třebaže s podobným nápadem přišel již Lamberto Bava ve snímku 'DEMONS' . Samotné kino je útočištěm zvrhlého záporáka, který svým obětem nedá žádnou šanci. K zabíjení používá vrták a navíc jeho vzhled je dostatečně působivý. Vraždy jsou sice víceméně stejné, ale technické zpracování zaručuje, že neomrzí. I proto se nezdráhám vysolit čtyři hvězdy. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Hatchet, ani na MM nie je ani za mak originálny (hoci ako vidím, ostatní tvrdia niečo iné) a vyjadruje poctu svojim početným predchodcom, z ktorých hojne čerpá (vrah predstavuje len jednu osobnostnú stránku Tommyho Hewitta a tá maska sa v rôznych variáciach už v pár filmoch objavila. No a ten vrták? - to snáď nemyslíte vážne :) ). To ale nič nemení na fakte, že je to pocta podarená a veľmi zábavná. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama