Reklama

Reklama

Každý řeší problém s dluhy jinak. Hlavní hrdina se je rozhodne vyřešit tím, že vykrade dům svého zaměstnavatele. Jenže nepočítal s tím, že v domě je další člověk, který si potrpí na násilí a mučení. Takže zloděj, který šel původně pro peníze, musí bojovat o vlastní život a to, co ho bude čekat při útěku by nikdo nikomu nepřál. (LEGACY)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

genetique 

všechny recenze uživatele

Bol som skutočne príjemne prekvapený, pretože toto je vskutku nad priemerom obyčajnej horrorovej jednohubky. Bol som nepríjemne prekvapený, pretože miestami mi táto jednohubka priniesla vskutku nepríjemné prekvapenia. Raz, či dvakrát som musel dokonca film pauznúť, aby som to mohol predýchať. A to sa u mňa nestáva často, takže palec hore. Za plus považujem výkony hercov, napriek pomerne neznámemu obsadeniu a taktiež záver, ktorý mnohé naznačuje. Scenár deravý ako minuloročné ponožky pred Vianocami, ale ak si fanúšik tohto žánru a po vymäknutí saw-série ti chýba trošku šťavnatých gore scén, tak neváhaj a sťahuj! 75%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Collector je prvý režijný počin jedného z dvojice scenáristov sérií Saw a Feast a skoro scenáristov nového Hellraisera. Treba povedať že réžia mu ide od ruky (v tom dobrom zmysle) a i čo sa týka scenára sa tvorca predviedol v zatiaľ najlepšom svetle. Collektor disponuje feelingom Hellraisera i Saw sérii a scenár, kde hlavným hrdinom je lupič, ktorý pri svojom záťahu pristihne rodinu domu v rukách vraha, ktorý ich mučí tými najdrastickejšími spôsobmi a popritom v celom dome ponastavoval smrteľné pasce, je dostatočne lákavý. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Už od základu je to tak strašně stupidní, že tomu prostě víc jak 3* dát nemůžu, i když se jedná o docela drsnou a ze začátku napínavou podívanou, jenomže pod tou drsnou slupkou plnou krve, utrpení, zašívání úst, vymlacování zubu dlátem a kuchání lidí, to je tak uboze stupidní a hloupý, že jsem něco takovýho už dlouho neviděl, je to absolutní výsměch logice a to podotýkám, že mě obvykle nějakej nedostaktek logiky rozhodně netíží, ale když musim koukat, jak hlavní řezník jednou slyší vrzání parket a podruhý ho nechá v klidu i rozmlácení okna nebo vytrhávání prken, tak se musim smát a to nejsou jen tyhle dílčí věci, kterých je ke konci bohužel čim dál tim víc, ale on i celej příběh je založenej na úplně nesmyslný zápletce a provedení, nevim, jak někdo může vymyslet takovou kravinu, dneska může v Americe pracovat asi fakt každej jako scénárista, i retardovaná opice s dvojitým průstřelem hlavy by to vymyslela líp. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně zase trochu drsnější horor z americké produkce. The Collector je trochu podobný Saw, přičemž Saw do brutality možná i předčí, ale do myšlenky SAW má ještě hoooodně daleko. Co mě na tomto snímku docela zklamalo byly poněkud přehnané pasti - ty by musel vytvářet tak měsíc a né jednu noc. Ale ještě víc mě zamrzel fakt, že vlastně nevíme nic o vrahovi (kdo to je, proč to dělá...). Tak jsem doufal, že se to na konci nějak pěkně a smysluplně uzavře, ale to se taky nestalo. Nějakým zázrakem se podařilo vrahovi zlikvidovat všechny policejní auta a pak docela efektivně vlítnul do sanitky a chudáka odtáhl. Prostě s koncem nemůže být moje hororové srdíčko spokojené ani náhodou. Takže 3 hvězdy a tím to hasne. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stejný problém jako s Martyrs. Zvrácená jateční slavnost, ve které nic netuším o postavách, a proto s nimi nijak nesoucítím. V tomhle případě to byl evidentně účel, ale i tak jsem se neubránil nudě. Ne proto, že by se mi film hnusil, ale prostě proto, že vcelku brzy se mi ta záplava sofistikovaných pastí zajedla. To se pak začnete rýpat v logice děje i chování hrdinů a film prohrává. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (Treeboo)
  • Film za natáčal 19 dní a používal sa pri tom 16 mm film. (Arsenal83)
  • Rovnako ako Saw (2004), aj tento film je inšpirovaný filmom Sedem (1995). (Arsenal83)

Reklama

Reklama