Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No upřímně řečeno se pořád ptám Proč?? Proč tento snímek vlastně vzniknul?? Aby doplnil příběh Prison breaku, patrně ano, ale jakým způsobem, to už je dosti sporné. Absolutně bez nápadu, to co se děje ve Final Breaku jsme již viděli v minulých 4 sezónách, takže nevidím důvov proč se v tom ještě patlat. Hlavní kámen úrazuje je hrozně béčkové pojetí. Scofield všechno vymyslí během pěti minut, všichni jsou hrozní kamarádi na život a na smrt, tohle působí přinejmenším dost lacině. No Tancrediová si vyzkouší lapák asi na tři a půl dne, kde se jí stačilo stát vše co Scofieldovi za celou dobu pobytu ve vězení :) Dle mého názoru: Opravdu zbytečné druhé zakončení seriálu... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Už dávno tento seriál ztratil své kouzlo, tohle už byla jen nastavovaná kaše pro nějaký ucelený závěr. V podstatě to byl jen takový direct-to-dvd film, u kterého jsme se už nemuseli seznamovat s osazenstvem. Velmi průměrné a dialogy velmi ztrácí. Plno zkratek a nedořeností, ale co alespoň je už od toho pokoj. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama