Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce jsem se vrátil k tomuto seriálu, spíš k jeho závěru. Při sledování všech těch řad jsem nečekal, že spěji k závěru kdy přijdu o svého hrdinu. Tvůrcům jsem to nemohl dlouho odpustit a proto jsem nějaký čas bojkotoval i tento "konečně" závěrečný díl.... Odhodlal jsem se a doufal, že najdu napětí a špětku naděje, že to dobře dopadne. Nenašel, ale mé hodnocení je nižší než u seriálu kvůli tomu, že jsem nesledoval každý okamžik útěku se zatajovaným dechem. 70% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Posledná bodka za tým, čo malo skončiť naozaj veľmi dávno. Druhou sériou, kedy sa postavy jednoducho prestali vyvýjať a len tupo plnily úlohy scénaristov. Najdojímavejším faktorom na tomto snímku je jeho koniec, ktorý mi dovolil konečne vydýchnuť. Čo sa týka zvyšku, neskutočný kopec nezmyslov a nelogickostí, ktoré jasne poukazujú na to, že keď tam nie je nejaký skutočný dejový podklad a zvrat, jedná sa o kopec kecov a k tomu ešte v nie príliš atraktívnom prostredí. Zbohom prison break. Zbohom Michael Scofield. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama