Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech sezónnách, čítající dohromady 79 dílů jsme sledovali Michaela Scofielda. A zde máme završení celého seriálu! Prison Break: The Final Break je opravdu takovým spíše zbytečným dvoudílem. Čtyři sezóny byly už tak hodně a i přes scénáristické serpentýny a různé okliky skončila čtvrtá sezóna více než slušně. The Final Break už je jen proto vysvětlení několika málo částí, které být vysvětleny ani nemusely. I přesto se však jedná o slušných +- 80 minut zábavy, na jejímž konci Vám dozajista slzička ukápne, to je totiž za ty čtyři roky poctivého sledování každého nového dílu. Útěku z vězení je již konec, nezbývá než se rozloučit. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Spoilerujem. Nakoniec som si predsa pozrela aj Final Break, mala som najprv obavy, lebo seriálové zakončenie si nežiadalo pokračovanie. Ale koniec koncov to bolo príjemné prekvapenie. Záverom sa nám Scofield naposledy previedol, len to nechápem, že takýto superinteligent prečo musí s holými rukami spojiť 2 káble. Mimochodom ešte taký postreh-ja som nevidela zomrieť Scofielda :), takže pokračovanie ako poznáme tvorcov je úplne možné. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama