Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

947. hodnocený film: Tak tady se to už zamotalo příliš a i když bych měl zvolit jednoznačně nižší hodnocení, musím hodnotit takto, protože tento "díl" je součástí fenomenálního celku, který zůstane navždy v mé mysli. 5* mu tedy dám, i když přiznávám, že jsem ovlivněnej celou sérií, která mě fakt dostala. 5* ()

predators 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení seriálu, který se octnul na samotném vrcholu, aby pak následovalo několik zemětřesení, načež se opět zvedl... :-) Prostě jako na houpačce, ale kvalita se upřít nedá... A ikdyž už budete mít všech pokračování plné zuby, po tomto díle vám bude toho finálního breaku sakra líto... :-( 80% ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Napriek evidentnej snahe vytriasť zo skvelého seriálu ešte nejaké bubáky musím uznať, že to bolo fajn. Samozrejme, exceluje najmä William Fichtner, ktorý sa tentoraz musí rozhodnúť, na ktorú stranu obráti kabát a nemenej dobrý Robert "T-Bag" Knepper. Zápletka je celkom uchádzajúca, takisto potešilo prostredie ženskej väznice, a mimo iného sa konečne dozvieme pôvod Sarinej jazvy. Pre fanúšika povinnosť, pre ostatných zbytočnosť. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama