Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce jsem se vrátil k tomuto seriálu, spíš k jeho závěru. Při sledování všech těch řad jsem nečekal, že spěji k závěru kdy přijdu o svého hrdinu. Tvůrcům jsem to nemohl dlouho odpustit a proto jsem nějaký čas bojkotoval i tento "konečně" závěrečný díl.... Odhodlal jsem se a doufal, že najdu napětí a špětku naděje, že to dobře dopadne. Nenašel, ale mé hodnocení je nižší než u seriálu kvůli tomu, že jsem nesledoval každý okamžik útěku se zatajovaným dechem. 70% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení seriálu, který se octnul na samotném vrcholu, aby pak následovalo několik zemětřesení, načež se opět zvedl... :-) Prostě jako na houpačce, ale kvalita se upřít nedá... A ikdyž už budete mít všech pokračování plné zuby, po tomto díle vám bude toho finálního breaku sakra líto... :-( 80% ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná zbytečnost jako (minimálně) poslední dvě série. Samotná zápletka je hodně zcestná a z prstu vycucaná, i když to už asi nikoho u PB nijak zvlášť nepřekvapí. Ale stejně jako u většiny předchozích dílů, tak ani zde jsem se ani na chvíli nenudil a celé to moc pěkně odsýpalo. Takže nakonec alespoň ten jeden palec nahoru dám (i když jen velmi opatrně a skoro i nerad). Hlavně, že už je definitivně konec, to natahování už bylo skutečně nesnesitelné... 50 % ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Napriek evidentnej snahe vytriasť zo skvelého seriálu ešte nejaké bubáky musím uznať, že to bolo fajn. Samozrejme, exceluje najmä William Fichtner, ktorý sa tentoraz musí rozhodnúť, na ktorú stranu obráti kabát a nemenej dobrý Robert "T-Bag" Knepper. Zápletka je celkom uchádzajúca, takisto potešilo prostredie ženskej väznice, a mimo iného sa konečne dozvieme pôvod Sarinej jazvy. Pre fanúšika povinnosť, pre ostatných zbytočnosť. ()

1kiki16 

všechny recenze uživatele

Celý seriál byl perfektní, napínavý, sice bych skončila asi ve druhé sérii, i tak to ale pořád stálo za to. Ten konec ale teda nikomu neodpustím. Horší závěr napínavého akčního seriálu si snad ani nedovedu představit, to už je trochu jiný žánr...A hlavně si myslím, že když je něco vymyšleno a není to podle skutečné události, tak by se mohlo hlavní postavě dopřát trochu štěstí, které si po tom všem zaslouží...rozhodně mě tento poslední díl velice zklamal a radši budu vzpomínat na první dvě skvělé série, kde to ještě dávalo smysl. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama