Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Už dávno tento seriál ztratil své kouzlo, tohle už byla jen nastavovaná kaše pro nějaký ucelený závěr. V podstatě to byl jen takový direct-to-dvd film, u kterého jsme se už nemuseli seznamovat s osazenstvem. Velmi průměrné a dialogy velmi ztrácí. Plno zkratek a nedořeností, ale co alespoň je už od toho pokoj. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Malé napravení reputace, nicméně úpadek jednoho fenoménu film neodvrátil. Vlastně ani nemohl. Čtvrtá série nekompromisně poslala seriál do s*aček, ze kterejch se ani pan Scofield nevyhrabe. Film doplácí na velké množství postav. Než se všichni představí a vysvětlí nám své pohnutky a plány, jsme v polovině a je čas na finální útěk. Myslím, že toto měla být původně pátá série, což by odpovídalo zápletce a okolnostem kolem (sám bych byl zvědav a myslím, že by ani nemusela být špatná), leč nestalo se tak a vše dopadlo jak dopadlo, konečně jsme to dokázali a jsme volní!!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokud by tvůrci pokračovali v zajetých kolejích čtvrté série i v té následující, bylo by to opravdu už přespříliš. A proto jsem poměrně rád, že tento úspěšný! seriál skončil. Final Break byl podobný jako poslední díly čtvrté série a to znamená, že nikterak neoslnil. Poslední dobou se seriál dokoukával spíše jen z povinnosti a s úctou k druhé a především první sérii. Tento závěrečný film se snažil být tím, čím byl Prison Break v legendární první sezóně, ale jak jsme se mohli přesvědčit, už to nefunguje tak, jak by mělo. Značné množství divných situací, rozháraný děj, poměrně uspěchaný závěr a že nechali zabít největšího borce mě taky zrovna nepotěšilo. Aspoň že vypekli naposled T-Baga, to se mi líbilo. Jsem rád, že jsem vydržel až do úplného konce a určitě nelituji hodiny strávené s tímto skvělým seriálem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama