Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení slabé a až nelogicky překombinované čtvrté série. Final Break se snaží odkazovat na první sérii, opět se zde utíká z vězení, hlavní postavy mají poslední šanci ukázat hlavní sílu (slabinu) svých charakterů a my diváci s napětím čekáme, jak to dopadne s Michaelem. Pravda, dopadlo to s ním poněkud divně, ale chápu, že tvůrci už na jeho skon neměli dostatek nápadů. Final Break ale i tak zastiňuje většinu dílů zbytečné čtvrté série. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem si ani nevšiml, že je to tu rozdělený, tak si dovolím ještě okomentovat tento finální díl. Vlastně, tady není moc co komentovat. Super a maximální doporučení. Pro mě je Prison Break první seriál, na kterým jsem byl opravdu závislý a zažíval jsem každý díl seriálovou extázi, tak mě musíte brát s nadhledem :-)))) ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Po dalším shlédnutí musím opět nechat na 5* :) už jen z úcty k perfektnímu seriálu, skvělému zakončení a krásným scénám. Naprosto dokonale promyšlené, udělané až do konečné scénky. Některé okamžiky krásně dojemné (videozáznam na lodi, útěk, pomoc od Gradchen, a mnoho dalšího..)Útěk provedený opět napínavě..Jsem velmi spokojená. Michael a Sara opět nezklamali. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Posledná bodka za tým, čo malo skončiť naozaj veľmi dávno. Druhou sériou, kedy sa postavy jednoducho prestali vyvýjať a len tupo plnily úlohy scénaristov. Najdojímavejším faktorom na tomto snímku je jeho koniec, ktorý mi dovolil konečne vydýchnuť. Čo sa týka zvyšku, neskutočný kopec nezmyslov a nelogickostí, ktoré jasne poukazujú na to, že keď tam nie je nejaký skutočný dejový podklad a zvrat, jedná sa o kopec kecov a k tomu ešte v nie príliš atraktívnom prostredí. Zbohom prison break. Zbohom Michael Scofield. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno