Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

947. hodnocený film: Tak tady se to už zamotalo příliš a i když bych měl zvolit jednoznačně nižší hodnocení, musím hodnotit takto, protože tento "díl" je součástí fenomenálního celku, který zůstane navždy v mé mysli. 5* mu tedy dám, i když přiznávám, že jsem ovlivněnej celou sérií, která mě fakt dostala. 5* ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dá se shrnout podobně jako třetí série jedním slovem: meh. Původní koncept byl jednak vydojen jak kozy sešlé čtyřicítky, jednak nemůže fungovat napasován na devadesát minut. Sprosťácký SPOILEROIDNÍ bonbonek na konec: Michaelův osud nemůže mít nijak zvláštní emocionální dopad, neb již víme, že bude plně nahrazen svým synem Michaelem. Asexuálnost vztahu Sára-Michael tedy zůstává, všichni jsou spokojeni a nikdo o nic nepřišel. Nesnáším, co se z tohohle seriálu stalo. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama