Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (1 723)

Botič 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístek v akci po americku - Bobík Tallahassee, Myšpulín Columbus, sexy Fifinka Wichita a Pinďa Little Rock spolu na cestě po zemi-nezemi sužované zombie nákazou ve vozítku ze starého známého zábavního parku, který místy ztrácí kolečka až z podvozku srší jiskry, aby v poslední půlhodině dovezl diváky k nefalšovaným slzám dojetí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Rhett Reese, Paul Wernick .. When the zombie outbreak first hit, the first to go, for obvious reasons... were the fatties. _ Pravidland. Námět o zombie's zase z trochu jiného úhlu s neskutečným (ale nenaplněným) potencionálem, který rozhodně není vyždímaný na plný plyn. I tak Ruben Fleischer vytasí nejeden skvělý nápad. Nakonec sice čtyři hvězdy, ale na velice ostré hraně sešupu níže. Záchranou budiž střídmá stopáž a skvěle sestavená herecká čtveřice. Spokojenost tak vládne, záchvěvy smíchu a pobavení se dostaví často. Stejně tak v romantické linii nehrozí nudná rozladěnost, jako když se Jesse pokoušel o Kristen v jiném, zážitkovém parku. 70%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Welcome to the United States of Zombieland! Neskutečná pecka plná hlášek, originálních nápadů a vynikající akce. Má to neskutečný tempo, hláška střídá hláška a opravdu jsem se ani na chvilku nenudil, k čemuž přispěla i dost krátká stopáž, i když tady bych si ten nášup klidně i dal. Woody Harrelson je tady tak neskutečně cool, až to pomalu není hezký. Jeese Eisenberg je tady výbornej a jeho sympatickej voice-over s pravidlama ještě filmu hodně přidává. Emma Stone vyjímečně nevadí a je docela překvapení vidět malou sympaťačku Abigail Breslin, jak střílí zombíky. Vlastně pomalu nemám co bych tomu, až na pomalu nulový děj, vytknul. Opravdu jsem si to nehorázně užil a nejméně jednou ještě užiju. P. S.: Cameo Billa Murrayeho nemělo chybu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Převrat v žánru ani bezprecedentní zábava se nekoná. Sled více či průměrně zábavných epizod, jako bonus Bill Murray a Woody Harrelson. Soumrak mrtvých byl lepší komedie, Úsvit mrtvých lepší střelnice. Přitom postavy jsou celkem sympatický (i když těch všechnomožnýfóbickejch vápenek od kompu už bylo trochu moc - ovšem je to zjevně cílová skupina, zabij si svou zombie a získáš kočku co o tebe jinak nezavadí), začátek je dobře rozjetej (pravidlo o dobrý kondici rulez - dvě kolečka kolem parkoviště) a pár dobrejch nápadů se rozhodně najde. Jenže místy ty pokusy o co nejvtipnější zabití zombíka sklouzávají trochu k samoúčelnosti a v dlouhejch pasážích se prakticky nic neděje - resp. je to až moc na pohodu. Jako taková jednohubková oddychovka film funguje dobře, ale nic víc (na druhou stranu ani nic míň). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Ruben Fleischer nám ponúka trocha iný pohľad na zombie filmy. Kde miesto hororu prevláda komédia a dobrodružnosť no a podľa mňa to je jeden z najlepších filmov o zombie vôbec...................Soundtrack David Sardy: 1. Opening [2:51] ,2. Cardio [2:29] ,3. The Standoff [1:29] ,4. Escalade Sting [0:35] ,5. Hostess Truck [0:28] ,6. 406 [2:10] ,7. Carpush Manwich [1:41] ,8. Grocery Store [2:09] ,9. Marriagable [2:46] ,10. Girls Abandon Guys [1:01] ,11. Smash The Van [0:28] ,12. Walk N Talk [1:04] ,13. The Yellow Hummer [0:31] ,14. Clown Dump [0:41] ,15. H3LP [1:33] ,16. Gas N Gulp [2:05] ,17. The Quiet Game [1:09] ,18. Zombie Kill Of The Week [0:12] ,19. Zombie Kimosabe [0:54] ,20. Searching The Murray House [1:03] ,21. Zombie In the House [0:59] ,22. Monopoly [1:06] ,23. Pacific Playland Pt. 1 [2:52] ,24. Pacific Playland Pt. 2 [2:02] ,25. Columbus Alone [0:30] ,26. Pacific Playland Pt. 3 [2:03] ,27. Pacific Playland Pt. 4 [4:30] ,28. Estasi Dell Anima [1:54] ,29. Clown [1:30] ,30. Rat Scare [0:37] ,31. As Close As I'll Ever Get To Home [0:56], ()

Galerie (42)

Zajímavosti (70)

  • Poslední den natáčení probíhal před legendárním Čínským kinem v Hollywoodu. (Amplifier)
  • Když skupinka přijede do města a vystupuje z auta, na blízké budově je vidět plakát k filmu 2012 (2009). (Arbiter)
  • Celosvětová premiéra proběhla 25. září 2009 na Austinském FF. (Varan)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama