Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

První film, co jsem viděl od Uwe Bolla a hned poživatelné. Znám jeho pověst a čekal jsem neskutečná filmová zvěrstva, ale Uwe asi dospěl, protože film měl hlavu, patu i jiné orgány. Příběh o člověku s kterým stále někdo oře. Rodiče chtějí, aby se odstěhoval, v práci si ho neváží, jeho kamarád je debil a celý život stojí za HOVNO. Většina z nás to tak má, ale nezabíjíme kvůli tomu. Bill je trochu jiného názoru a protože mu to myslí a je bezcitný = dokáže ze situace vytěžit maximum. Provedení jde v průměru, ale k takovým filmům to sedí. Nejlepší scéna je návštěva Binga, kde lidi vůbec nevnímají :-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Uweho mám film od filmu rád čím dál více. Rampage není sice žádný zázrak, ale bavil jsem se parádně. Trošku mi film připomínal děj PC hry Postal, který Uwe taky natočil. Kdo se na film chystá tak hlavně musíte vydržet pár minut než se film rozjede do pořádného tempa a užívejte si masakru, který nastane. Trošku mi vadil zběsilý střih, ale po pár minutách jsem si zvykl. ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Uwe je chlapík!! Několikrát jsem si říkal, že to si snad musí dělat p*del ale stále jsem se bavil. Mladej chlapec chytne amok, naštvanej je na kokota co mu neudělá pořádný kafe, na mařku z fastfoodu a vlastně ho už štvou všichni. Což takhle tuhle společnost trošku zredukovat_? Tak si doma stluče brnění a vytáhne do centra po zuby ozbrojen vystřílet pár bezvýznamných civilistů. Uwe se s tím nepáře a nechává umírat umírat všechno co se dostane před mušku dvouch samopalů mimo jiné mraky ženskejch. Uwe asi koukal na Greengrasse a tak si osvojil používání ruční rozklepané kamery, což mě vyloženě nevadilo a dokonce mě překvapilo i těch pár solidně odvedených trikových záběru. Takže za mě máš dneska milý Uwe 3 a 1/2*, protože tohle je vážně p*del a pobavilo mě to milionkrát více než Postal. Ps: zajimalo by mě, jak dlouho bude trvat, než to nějakej dutohlav napodobí v realu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko uvěřit,že někdo jako Uwe Boll dokáže stvořit něco jako Rampage.Film,který nejen,že se dá dokoukat,ale zároveň má i nápad,napětí a co víc dokonce i slušnou pointu.Rampage není bez chyb.Sem tam se objeví mírně rušivá hudba,či decentně epileptický střih,ovšem na Bollovi poměry je tenhle snímek opravdovým majstrštikem.Pokud zvládnete pomalejší rozjezd,pak vás Rampage chytne a budete z něj mít solidní depku,když si uvědomíte,že takhle to zkrátka občas funguje...80% ()

Baxt 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Alone in Dark, Postal a Far Cry a rozhodně není těžké označit Rampage za Uweho nejvyspělejší počin. Přestože jsou veškeré myšlenky a úvahy hlavního hrdiny strašně banální, a ani samo uskutečnění onoho "Rampage" nenabízí kvalitní filmařinu, jako cvičení čerstvého vysokoškoláka a budoucího slavného režiséra, by to bohatě stačilo. Z protahovaného masakru v holičství mrazí, u úvodní snídaně je vylitý džus naprosto ideálním a bullet time je použit střídmě s mírou (dobrá práce po Alone in Dark). Jenomže když už Uwe Boll režisér odvádí průměrnou, neurážlivou práci, tak mu vždycky Uwe Boll scénárista nastaví nohu - vrcholem jsou oba rodiče, jejichž dialogy a reakce na událost kolem nich nedávají absolutně smysl. A nepamatuji si, kdy mě ruční kamera tak srala. Takže jako jednohubka (ani ne 80 minut) to ujde. Násilí se nebojte, není to o nic horší, než typické střílecí eRko. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama