Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nablýskaná a miestami nasilu, miestami naozaj cool variácia na Affleckovo Mesto. Má to rytmus a solídne akčné scény, Idris Elba je bomber, aj Matt Dillon sa snaží, len škoda tých slabo prepracovaných a v závere bezradne odstrihnutých "vzťahových" línií. Nuž a točiť prestrelky so samopalmi a brokovnicami v ratingu PG-13 je svinsky nevďačná vec. Aj divácky. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jeden heist film. 1)  Zůstal jsem bez vztahu k postavám, bylo mi jedno, co se komu stane. Proto nemohu dát vyšší hodnocení._____ 2)  37letý Michael Ealy (lupič Jake), 29letý Hayden Christensen (řidič u lupičů A.J.), 37letý Paul Walker (lupič John), 30letý Tip T.I. Harris (propuštěný lupič zvaný Přízrak) či 32letý Jay Hernandez (policista Eddie) tak moc sexy nevyhlíželi, aby mohli mé hodnocení změnit. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jsou to chmatáci, to je jejich živobytí. Ale Bohužel, jsou mi nesympatičtí. Ani jeden se nestal mím hlavním hrdinou. Jak svou rolí tak hereckým obsazením. CITÁT - Bez plánu jseš mrtvej. Co se mě líbilo je loupež v Olivové ulici a bezprostřední dění před i po. Je to docela strhující akční drama a i když jsem neměl svého hrdinu, film mě pěkně vtáhnul do děje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama