Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo, ale vidím že tvůrci vykradli co se jen dalo (Nelítostný souboj, Italian Job, z Okrsku 13 si půjčili parkour). Takže název je docela trefný. Film místy neví čím chce vlastně být. Charaktery postav nejsou vůbec načrtnuté. Paul Walker naprosto zbytečný. Bohužel i Zoe Saldana zbytečná. A tak bych mohl pokračovat ... Jakš takš se mi pozdával Matt Dillon. Ale jak jsem uvedl nevypracoval jsem si k postavám žádný vztah, takže mé hodnocení nemůže být ani vyšší. Tím spíše že Italian Job anebo Dannyho parťáci jsou svou úrovní někde úplně jinde. 40% PS: Z roztřepané kamery mě ještě teďka bolí oči. Může směle kandidovat na Hnus roku. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama