Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná akční jednohubka,která má všechny atributuy stát se sobotním megafilmem na Nově.Po pravdě,už dluho sem neviděl tolik známých herců druhého sledu pohromadě v jednom filmu.Takers nejsou ničím vyjímečný,přesto mají spád,slušné tempo,dobře zvládnuté akční scény a spolehlivě zabaví.Na 4 hvězdy to sice nestačí,ale zase tolik nechybělo...70% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Naleštěně metroušská verze HEAT, ITALIAN JOB (dokonce scéna přepadení je okatě okopčená) a dalších podobných. Paul Walker jako tradičně poslední dobou spíš v pozadí. V popředí naopak (na můj vkus) trošku moc namachrovanejch neartikulujících nigga-gangsta frajerů (včetně toho, co údajně mlátil "chudinku" Rihannu), ale jinak co chtít víc? Snad jen tu vyfetovanou digitální kameru ala Michael Mann si mohli odpustit. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama