Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Hlavní věc, která se tomuhle filmu povedla je, že upozornil na to, že mraky lidí píšících komentáře, jsou omezení debílci, kteří si ani nejsou schopni ověřit fakta. Tenhle film byl natočen dřív, než Oko dravce, takže kecy o tom, kdo koho kopíruje, jsou trochu mimo. Ze vzdoru k debilům, co nic neznají, dávám 4 hvězdičky. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Film považuji za velice povedený. Líbí se mi zpracování a i přes některé nesrovnalosti, které se v ději vyskytovaly je toto dílo povedené a napínavé. Další pochvala náleží obsazení a hereckým výkonům, postavy byly věrné a sympatické. Hudba se taktéž velice povedla. A závěr skvělý. Jo a dalším plusem jsou nádherné záběry na Prahu 😍. Zůstává otázka: je globální sledování námětem filmů nebo i skutečnosti? ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

High-tech thriller, který chce být něčím jako MTV Bournem. Scénář silně oprásklý z Eagle Eye, honičky, přestřelky a souboje stylizované alá (výše zmiňovaný) Bourne. Takhle to ve dvou větách zní slibně, ale realita je poněkud krutější. Scénář se s dějem a dialogy moc nemaže, takže postavy vstupují do děje, jak se jim zachce a párkrát se opravdu "kreativním" nápadům scénaristického týmu nestačíte divit (např. závěrečná pointa). Z celého filmu čiší dojem, že tvůrčí tým šel na plac pouze ze synopsí příběhu a zbytek se dělal na koleně mezi záběry. Navíc Greg Marcks je pouze průměrný rutinní klipař, takže akce je nepřehledná a děvčeti vůbec nevěříte, že dostalo dva týpky z NSA a honičky vypadají jak z Odpadlíka. Obsazení je takové šedivé; Edward "kdysi talent" Burns je slušný, ale jeho hlas prostě drsňákům nesedí, Ving je neskutečně prkený, Martin a Jonathan si odvedou svůj cameostandard, ale pak je tu Shane West. Nevím, jak je ten kluk v USA populární, nebo u děvčat oblíbený, ale je zcela prost hereckého talentu i charisma. A když nedýcháte s hrdinou, stává se film zbytečným. Střihač a soundtrack se snaží napravit, co se dá, ale víc než nadprůměrné video to není. Tajný mobil, tajné sms, spousta intrik, zvratů a slabé akce ve značně prošedivělém balení made in USA... 50% ()

char_t 

všechny recenze uživatele

"Berem si smajlíka s sebou." - "Je hezký vidět, že jsi pořád vůl!" - "Hezká kravata." Dobrý dialog, že?! Btw, geniální plán - znát budoucnost, jít do kasína, a na tři pokusy vyhrát tři jackpoty. Vůbec to není nápadné. Nejbéčkovitější béčko - nepamatuju film, který by byl tak stupidní a naivní, ale zároveň tak hloupoučce zábavný :-) ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Fakt ma to prekvapilo. Pozeral som to v TV a dokonca po slovensky (GRRR). Priznám sa že predtým som si pozrel recenzie a komentáre a nebol som moc nadšený. No výsledok bol prekvapivý. 4* pretože film si nezaslúži tak nízke hodnotenie. Malo to svoje chyby a medzery ale celkovo to vyznelo fakt na žánorový lepší priemer ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama