Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

neo93 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Myslel jsem, že z toho vyjde něco jiného než slabší napodobenina Oka dravce. Ve výsledku to ale nebylo zas tak špatné, sice průměrné i s hlavním hrdinou, přesto dobré. Potěšila mě přítomnost Prahy a solidní tempo, především v první polovině tohoto snímku. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný do té doby, než zjistili, kdo posílá ty sms. Pak se to totiž úplně, ale úplně dosralo do sraček sranejch v žumpě armádou zesranejch fekálistů s průjmem. Prostě nesmysl. Ta ženská je tam taky jenom do počtu, aby se neřeklo, že tam žádná nehrála. Její význam je totiž úplně zbytečnej. Praha tam poznat jde a já jenom děkuju tomu, že tam nebylo vidět jedinýho pražáka, protože pak by to byl odpad... ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to byl takový průser, ale na můj vkus to bylo hodně bez akce. Přes 50 minut odehrávající se film v kasinu by mi nevadil, ale moc se tam toho nedělo. Jako ta myšlenka není fakt špatná a proto jsem si ten film pustil protože jsem očekával zase nějaký AI útoky, konspirace atd a jako po těch 50ti minutách se to celkem rozjelo. Ale jen ty smsky a do toho nic moc atmosféra, já nevím chtělo to víc přidat aspoň udělat větší napětí, takhle mi to bylo celkem jedno co se stane dál. Ale bitka v kuchyni se mi teda líbila, ta ženská se nezdála, že to ustojí a dobrý, dobře natočený i atmosféra zhoustla. Akorát prostě pak to trochu zase upustilo páru, já bych si v takovém filmu představoval opravdu víc toho, možná jsem jen rozmlsanej, ale bohužel mne to nepřesvědčilo. A hlavní hrdina mi taky úplně neštimoval, herce neznám, ale sympaticky na mne nepůsobil.  Ale i tak jsem byl rád, že jsem skoukl takový tip filmu kor když se točil v Praze. Nevadí, jdeme na další. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení, slušný i když občas ne úplně logický scénář, akce na které se dalo koukat a pár vychytaných vražd mě nezkazilo ani to že už jsem podobné scény viděl v X špiónských filmech a zápletka je jak před kopírák s Terminátorem. Film jako celek funguje a já se u něj skvěle bavil. 4 hvězdy i proto že někteří zde odkazují na Oko dravce i přes to že i samotný ten film byl jen bohapustou vykrádačkou a tak mě to tu připadá fér vyvážit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)

Reklama

Reklama