Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Igy007 

všechny recenze uživatele

A mně se ten pořad líbí :-) Kolika lidem udělaly z chlíva domov - mám z toho pokaždý radost - ať třeba dětinskou. Ty dvě mě baví a často rozesmějou, dostanu tipy, jak vycídit i věci, které se zdály být zaprasené forever a hlavně : mám doma fakt jako že hodně uklizeno. A to by se jeden nedozvěděl, kdyby neviděl ta čuňata .... :-)))) ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Fíííha! Dvě zrůdy s duševní mykózou, nimrající se ve špíně bližních? 8-o . . . Vsadím boty, že do roka a do dne přijde někdo s šou šťourání se v celebřitních lejnech (to kvůli autorským právům a honorářům, že...) . . . Hnus. Nejen tím obsahem... %-[.. - - - - - (Nahodile nahlédnuto 11.5.2011 na >barrandoffské žumpě< , hodnocení 461., komentář s nutkáním zde jako čtyřiťapadesátý - 11.5.2011) ()

Reklama

Kaferano 

všechny recenze uživatele

NE. Takhle jsem odpovídala, než jsem poznala tenhle pořad. Po zhlédnutí většiny dílů odpovím ANO. Moje domácnost je křišťálová, voňavá a útulná. Přesto, že mám doma několik druhů pavouků a jedno mraveniště, tak tu nehostím ani vši, ani blechy a potkany. Geometrickou řadu množících mikrobů pečlivě redukuju kachnou a práškem na vany. Je ale pravda, že tento pořad měl vliv na můj přístup k uklízení. Jednak mi zvedl sebevědomí a druhak mě nakopl k nekompromisnímu vyhazování krámů, které nepoužívám. Také jsem použila recept na projasnění dřevěného nábytku. Jako doplnění na toto téma mohu doporučit knihu Zbavte se nepořádku. Má podobný efekt. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jak čisto máte doma? To je přesnější překlad. A ne uklizeno. Není pochyb o tom, že tyhle pořady patří do speciálního balíčku pro každého žáka střední školy, aby se naučil doma nejen uklízet, ale i čistit. zde ještě české školství spí. Hádat se o peníze, pořád dokola, tak to ano, ale hledět si učení o potřebných věcech, tak to ne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty vzteklé komentáře. Mě to připadá jako zábavně naučný pořad, kdy fakt nehodnotím, nakolik je nepořádek naaranžovaný, ale spíš dobré rady na úklid. A už vůbec nerozumím nenávistnému hodnocení dvou hlavních protagonistek. Jaké příšery, dyliny...? Jsou to normální ženský v určitém věku. Chápu, že někteří diváci by tomu dali plný počet, kdyby tam uklízely dvě dvacítky v tangách, ale to by byl pořad s úplně jiným zaměřením. /26. 5. 11./ Pozdější řady - například z Ameriky - jsou o poznání horší. Rady na úklid jsou minimální, převažují rádoby vtipné komentáře a rozbírání toho, jací jsou lidé bordeláři a taky exhibicionistické kreace úklidových madam. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama