Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Z natáčení 2
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Z natáčení 2

Recenze (367)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí hrdinové, spousta vtipného popichování a k tomu víceméně standardní kriminální případy. Mám k tomu jen jednu podstatnou výhradu: u tohoto seriálu jsem definitivně dospěla k vlastní diagnóze... narkolepsie. Ze zhruba šesti pokusů jsem nebyla schopná ani jeden díl vidět celý. Třiadvacátá hodina je prostě kritická - trávit ji v posteli před televizí, málokdy se přes ni přehoupnu v bdělém stavu. Někdy si "Castla", ehm, koupím a pravděpodobně přihodím hvězdičku. Zatím 68%... chce se mi spát... EDIT: Tak se mi konečně podařilo vidět několik dílů celých a můžu s čistým svědomím zvýšit hodnocení. Pořád sice nevím, proč by při zásahu proti zločinci mezi neprůstřelnými vestami s nápisem POLICE měla být i jedna s nápisem WRITER, ovšem za ten příjemný humor ta trocha nelogičností a přehánění stojí. Akorát mě sere Castlova přemoudřelá dcerunka a neškodilo by od sebe jednotlivé díly trochu odlišit (vidět jeden je jako vidět všechny). 72% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po pilotu slušné, ale dál se pouštět nehodlám. Příliš málo hodnocení na to, aby se dalo tvrdit, že tohle schéma se českému divákovi bude líbit a seriál může v tuzemském televizním prostředí uspět. Ruku však na srdce, naše společnost ještě není připravena nechat si sebrat vymývárny VKV s ORZ na ULICI a nahradit je touto "neškodnou" zábavou. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nyní už je jasné, že jednu seriálovou etapu mám definitivně za sebou, poslední z nejstarších kousků svou horečnatou aktivitou (minimálně dvě sezóny jde už kvalita pozvolna, ale nezadržitelně dolů) doslova zničil sám sebe a Castle je po sedmi letech zrušen. Díky Bohu, že tvůrce nenapadlo pokračovat s jinou hlavní ženskou představitelkou, nebo vymýšlet další překombinované dějové kejkle, v epizodě "Crossfire" se ústřední dvojice dočkala důstojného zakončení svých osudů i směrem k budoucnosti, na kterou nejskalnější fanoušci čekali a nevadilo by jim, kdyby seriál trval třeba patnáct let. Ta ústřední dvojice, která se ze začátku dala dohromady z poněkud ohraných příčin, pokračovala nejchytřejšími dialogovými přestřelkami od doktora House, aby pomalu končila soukromými dramaty, z nichž některá se zbytečně zamotala. Hlavně byl ale Castle vzpruhou pro nás, věčné romantiky, proto ten bilanční komentář a snížení hodnocení o hvězdu. FICTION BECOMES REALITY. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 13.1.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 8.9.2010 --- Ak budú slovné prestrelky medzi spisovateľom a vyšetrovateľkou gradovať, zostane aj moje hodnotenie takto vysoko. Som príjemne prekvapený. (10.3.2009) Človek, ktorý vymyslel ten slovenský názov je CHUJ ! (24.12.2009) Tak ten slovenský DEMENTNÝ názov je používaný iba v programových vestníkoch a na propagáciu na webe. Dnes som sa odvážil zhliadnuť na vlastné oči akým spôsobom je CASTLE na JOJ vysielaný a ALELUJA, JOJ v dabingu žiadnu Vtierku ani nič podobné NEPOUŽILA. Názov ponechala dabingom nedotknutý. Hurá !!! (3.2.2010) EDIT: Tak v II. sérii už JOJ použila ten odporný názov aj v dabingu. FUJ ! (8.9.2010) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro dost lidí je nejpopulárnější policejní seriál současnosti Dexter u mě vede Castle. Jedna se o seriál, který přináší něco navíc což ho odděluje od průměrných kousků. Castle a Beckettová jsou úplně odlišní a napětí mezi nimi je doslova cítit, Castle navíc chrlí jednu dobrou hlášku za druhou no a Beckettová je prostě krásná ženská...8/10. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • Postava Cheta Palaburna, přítele Marthy (Susan Sullivan), se v seriálu nikdy neukázala. Jeho podobu můžeme vidět pouze na fotce ze střední školy. (CrashONE)
  • V každém díle první série můžete zahlédnout detektiva Kevina Ryana (Seamus Dever) s jedním z Castlových románů v ruce. (Ajka1)

Reklama

Reklama