Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš kolik zajebanců používá internet ?? Půlka světa !!" ;) S Miss Březen je to stejné jako s Playboyem, málokdo přizná, že ačkoliv by se měl stylizovat do pózy člověka, který podobné věci odsuzuje a rád se tváří, že ho to vůbec nebaví a nezajímá, se mu to vlastně líbí !! Tenhle bizarní hybrid, napůl crazy komedie pro teenagery a napůl road movie, jistě tradičně obsahuje spoustu nechutného nejen fekálního humoru, jen ten dobrák Eugene se nám tu několikrát chlapácky posere, neštítí se vůbec ničeho, přičemž především spousta těch sexuálně mířených fórků je hodně daleko za hranicí (mého) vkusu, nicméně Miss March prostě nedokážu upřít originalitu a velikou snahu.. Některé hlášky patří do kategorie geniálních, víc než polovina z nich naopak tahá za uši, jak je trapná, ale díky té spoustě neokoukaných nápadů smíchaných s těmi naprosto vyšumělými, celkové svižnosti, slušnému sountracku Jeffa Cardoniho, spoustě nahatých koček, cameu Hugha Hefnera a obstojnému hereckému obsazení, z něhož vyčnívá šíleně skvělý Trevor Moore coby neskutečné hovado Tucker, který připomíná mladého Jima Carreyho, si tenhle nenáročný kousek prostě užijete od začátku až do konce.. A o zábavu tu jde přeci především !! ;) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu upřít originální námět, ikdyž provedení je ve stylu tuctových teenagerských komedií. Atraktivita prostředí modelek Playboye je autory zadupána do země tím, že mají problém i s minimální nahotou. To se může stát jen v Americe, že točí o miss březen a nesvlíknou ji. A zlatá tečka černoch bez péra ... Dvě slabé hvězdy, že jsem se i jednou zasmál a že je to takové barevné. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská variácia, no na rozdiel od tejto vyvanulej série sa tu našlo zopár solídnejších pasáží a dokonca ani herci neboli úplné polená. Originality to moc nepobralo, stále sa tu variuje rovnaký štýl humoru teenagerských komédii, ale aspoň (väčšinou) nie je trápny a človek pri sledovaní môže celkom fajn vypnúť. Ako jediná zapamätania hodná vec mi ale utkvel iba Craig Robinson aka Horsedick. 5-/10 ()

Gesicht 

všechny recenze uživatele

Obvykle mi ujeté komedie nevadí, ale tahle mi nějak nesedla. Fekální humor není nějak zásadně na překážku, jenom většina fórků není dobře vypointovaná. Přidejte si mdlé herce, scénář, který občas tlačí až moc na pilu, a máte více méně představu o téhle nudné podívané. Pár vtípků se povedlo, ale celek to nezachrání. Vidět a zapomenout. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to velmi, protože na film jsem se jako fanda Playboye těšil. Je tu hodně šílených situací jako ta věc s vidličkou a záchvatem, ta s neovladatelným svěračem, ta s prostitutkou, která proletí oknem v autobuse (mimochodem výraz Trevora Moorea mě hodně dlouho bavil :) ), nebo ta s pejskem a šampáňem, také se zde objeví i šéf a zakladatel časopisu Hugh Hefner, který zde je jak jinak, než gentleman. Opravdu šílená komedie, kterou si bohužel v ČR díky distributorům neužijeme. No ale mě můj nedokonalý PPV rip stači. :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno