Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Tom87 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní jízda. Podle hodnocení (50%) jsem si říkal, že to bude nějaká trapárna, ale ne, ukázalo se, že to stálo za to. Tucker mi chvílemi připadal, že svými grimasami napodobuje Jima Carreyho, a taky se mu to celkem dost dobře dařilo! Ale třeba scéna, kdy ta černoška vylítla oknem z autobusu, tak tam už to trošku přehnal. Když vylítla z okna, tak byl záběr na Tuckera, jak pomalu přechází do toho svýho udivenýho výrazu, ale trochu bych to osekal - měli na něj udělat záběr, když už měl ten výraz kompletní. Takhle to vypadalo jako se spožděnou reakcí a právě tohle tomu ubralo na vtipnosti - škoda. Jinak supr, scény sexy lesbiček v autě byli naprosto geniální, a jak Tucker pořád čuměl do zpětnýho zrcátka a vždycky naboural - to bylo moc :-))) Zasloužených 75%. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, jejiž děj překypuje srandovními situacemi a skvělými hláškami, což zapříčinilo fakt, že jsem se dobře pobavil a pořádně zasmál. Film je zárověň dost svižný, takže nuda tady rozhodně nehrozí. A ta scéna, co příjde po hlášce: "Horsedicku, ukaž péro!" je naprosto k popukání. Jediné co mi vadilo, a vadí mi to vždy, byla přítomnost různých fekalit. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tento žánr je buď zcela vytěžen, nebo se mu nápadití jedinci oklikou vyhýbají. Zápletka ještě ujde, ale když se 40 minut nezasměju, tak nesmí jít o komedii - podle mne. Jednu hvězdu dávám za to, že je to únosně krátké a kromě posrávání, se to nedostane přes hranici snesitelnosti. Po 4 letech se proberete z komatu, kámoš je magor a vy chcete vidět svojí holku, zní to srandovně, ale sranda to není... 15% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když po čtyřech letech strávených v komatu zjistíte, že fotky Vaší životní lásky zdobí stránky jednoho veleznámého časopisu pro pány. Nezbývá, než se vypravit na šílenou cestu, jejíž cílem je Meka všech mužů - samo posvátné sídlo Playboye. Miss Březen je pubertální, je bláznivá, je primitivní, je prvoplánová, ale také je (a to je nejdůležitější) celkem v pohodě :) ()

trinan_kop odpad!

všechny recenze uživatele

Film ktorý je celý postavený na prvoplánových "vtipoch". Tento film je absolútne nelogický - jedna scéna ktorá sa udeje by sa nesmela udiať ak tam je tá predchádzajúca - ale obe sa udejú. Napríklad - hrdina vysvetlí bodyguardovi že je Cindyn priateľ, ona príjde a dosvedčí to, ale keď vyhadzujú "sliedičov", tak ten istý bodyguard vyhodí aj jeho - čo to je za nezmysel? Veď ak sa udiala vysvetľujúca scéna s Cindy, tak ho nevyhodia ako sliediča. Ale obe scény sa udiali. Autori jednoducho spoliehali na publikum s IQ menším ako 70 - ktorí sa budú len tupo smiať a súvislosti nevnímajú - publikum na úrovni obyvateľov budúcnosti s filmu Idiocracy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama