Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, to mě zas jednou pobavilo. Né že by se tomu člověk smál celou dobu, ale mělo to v sobě takovy nějaky fluidum, ktery po vás bylo jednou za čas chrstnutý a to vyústilo taky v chrstanec, ale chrstanec smíchu. Jó, je tam několik dooost dobrejch fórků, ale bacha, najdou se tam aji hluchý místa (a to nemluvim o tom, že bych byl nedoslýchavej) a protože hluchý místa sou špatny aji pro slepce, tak mě pak nemlaťte bílou holí, když si to na základě mýho komentáře stáhnete a skouknete to. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu upřít originální námět, ikdyž provedení je ve stylu tuctových teenagerských komedií. Atraktivita prostředí modelek Playboye je autory zadupána do země tím, že mají problém i s minimální nahotou. To se může stát jen v Americe, že točí o miss březen a nesvlíknou ji. A zlatá tečka černoch bez péra ... Dvě slabé hvězdy, že jsem se i jednou zasmál a že je to takové barevné. ()

Reklama

candy_daze odpad!

všechny recenze uživatele

Nejnižší, nejtrapnější hromada sr*ček, kterou jsem za poslední dobu viděla. Vážně málokterý film mě dokázal takhle znechutit. Když to vezmu kolem a kolem bez mých citových výlevů, je to podprůměrný film a špatná komedie, která je navíc dementně zahraná. Tomu, kdo napsal scénář mám sto chutí udělat strašlivý, ale opravdu strašlivý věci. Ještě horší možná kamarádovi, kterýžmi tohle vrcholné dílo americké kinematografie podstrčil. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská variácia, no na rozdiel od tejto vyvanulej série sa tu našlo zopár solídnejších pasáží a dokonca ani herci neboli úplné polená. Originality to moc nepobralo, stále sa tu variuje rovnaký štýl humoru teenagerských komédii, ale aspoň (väčšinou) nie je trápny a človek pri sledovaní môže celkom fajn vypnúť. Ako jediná zapamätania hodná vec mi ale utkvel iba Craig Robinson aka Horsedick. 5-/10 ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Zajímavá americká teenagerská komedie. Sice není ničím originální, ale já jsem se u tohoto snímku pobavil. At už to bylo probouzení baseballovou pálkou Eugena v nemocnici, problémy se svěračem v luxusním raperském autobuse, epileptický záchvat Tuckerovi přítelkině při orálním sexu nebo samotné Tuckerovo počínání na Playboy party. Můj názor je, že tato komedie si průměrné hodnocení 50% tudíš *** plně zaslouží. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama