Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, jejiž děj překypuje srandovními situacemi a skvělými hláškami, což zapříčinilo fakt, že jsem se dobře pobavil a pořádně zasmál. Film je zárověň dost svižný, takže nuda tady rozhodně nehrozí. A ta scéna, co příjde po hlášce: "Horsedicku, ukaž péro!" je naprosto k popukání. Jediné co mi vadilo, a vadí mi to vždy, byla přítomnost různých fekalit. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Totální píčovina, která ale pobaví a je v ní hromada hlášek. Nejlepší, když jsi někde s partou a příjdeš po půlnoci domu a nechce se ti nad ničím myslet, ale jen sledovat jak se v televizi hejbou obrázky a párkrát se zasmát, přesně pro takový situace byl film vytvořen a právě proto ho hodnotim kladně. V tomhle typu komedií je Miss Březen jeden z nejlepších filmů. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Otrepane klise se zde stava opet hlavnim hrdinou. Pribeh, postavy a bohuzel se to neobejde bez fekalniho humoru :-( Ovsem pribeh je trochu vygradovany k absurdite a silenosti coz je v tomto snimku jedine ku prospechu a dava to filmu trosku vyhybku od ostatnich filmu tohoto zanru, ale opravdu jen malou. Byt vetsi a zbavit se hollywoodskeho pubertackeho klise, bylo by to epesnejsi. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Eugene (Zach Cregger) a Cindi (Raquel Alessi) spolu chodí již přes dva roky, ale ještě spolu nikdy neměli sex. Rozhodnou se tedy, že se spolu vyspí na maturitním večírku. Eugene má ale těsně před samotným aktem nehodu a upadne na čtyři roky do kómatu. Jakmile se z něj probudí zjistí od svého kamaráda, že Cindi pózuje na jako playmate v pánském časobise Playboy. Oba se vydávají na šílenou jízdu napříč Amerikou až na mejdan časopisu Playboy, kde Cindy nemůže chybět... Tyhle filmy už jsou hrozně ukoukané. Nezastírám, že jsem se občas nezasmál, ale nic nového pod sluncem to tedy není. Starý dobrý Road Trip. 45% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto nicim originalni pubertacka komedie s typickou dvojkou prasak - dobrak, jeden chce opichat co nejvic holek, druhej ziskat svoji holku zpatky. Jenze film je delanej jako roadmovie, takze je perfektne sviznej, Trevor Moore je fakt super hovado a vetsinu foru obstara on, navic vtipna vedlejsi postava Konsky pero a zaver ve vile Playboye, coz znamena spoustu sexy zenskejch. Vtipy jsou, jak uz to tak bejva, od nechutnejch, pres trapny az po brutalni, ale vetsinou to je fakt zabava a nuda nehrozi ani omylem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama