Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malom ostrove uprostred Egejského mora sa skrížia cesty archeologičky Valerie Cammon a štvorice mužov. Ona ako jediná prežila nečakaný archeologický objav, jej expedícia potvrdila existenciu hydry, veľkého mýtického viachlavého hada strážiaceho dávny poklad, ale žiaľ aj to, že je to tvor nesmierne zúrivý a nebezpečný.
No okrem hydry je tu ešte skupina lovcov ľudí, ktorá sleduje stopy mužov, aby ich mohla zabiť. A tak sa hnacím motorom nesúrodej pätice stáva túžba prežiť. (beso74)

(více)

Recenze (60)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

No klasická céčková slátanina. Opuštěný ostrov s antickými artefakty, bájná nestvůra, prachatí lovci .... jeden kýč za druhým, animace hydry byla dost ubohá a to poznám i přesto, že je to první hydra se kterou jsem měl tu čest. I ostatní scény (jako potopení lodi) byli dost pod průměrem. Samozřejmě mizivá inteligence a bídné herecké výkony dotváří kolorit tohohle filmečku. Na druhou stranu jsem viděl daleko děsivější filmy, tohle bylo alespoň trochu koukatelné, ale jinak slabota. 20 % ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Autorům se povedla, bohužel už dnes nevýjimečná věc, totiž zhnusit film hned na začátku. Nemám nic proti digi trikům, ale čeho je moc, toho je příliš. Hned při další hlavy vyrostou evidentně za pahýlem, ne z něj a tento pahýl v dalším záběru kamsi záhadně mizí. Dále nemá smysl film rozebírat, prostě hodně podřadné béčko. 201205308658/9045 ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Film trochu podobný filmu Wyvern.Ale je to tiež slabší priemer.Tento film nebude asi nikdy lámať rekordy v predaji DVD.Na film sa dá pozerať,je to celkom zábava,ale moc sa podobá na iné filmy tohoto druhu.Film stál 700 tisíc dolárov,čiže je nizkorozpočtový.Námet dobrý,izolovaný ostrov,príšerky atď.Možno sa bude niekomu viac páčiť a dá vyššie hodnotenie,lebo pozerať sa na to dá. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Cinetel Films je jedna z málo společností, která dokáže uspokojit moje touhy (kromě klasiky, jako je např. Wicked Pictures, Metro Home Video, Adam and Eve,...). Dneska musí být všechno temné, depresivní, psychologické, etc etc, ale kdo touží po hydře, vedoucí hodinové monology? Já tedy ne, chci ji vidět, jak trhá tu lidskou pakáž na kusy. Děj není samozřejmě důležitý, hlavní je, aby bylo dost rupií na animaci. Tvůrci sice moc chechtáků neměli (nejvíc určitě spolkla triková sekce), přesto dokázali natočit pěkný, koukatelný filmeček. Herce vůbec neznám (teda baby nic moc), kromě nesympatického blonďáka (v ksichtě mi připomíná Jacksona) z Walker Texas Ranger. O hudbu se postaral dvorní skladatel Jima Wynorskiho, Chuck Cirino, jenž brutálně vykrádá své (skvělé) Povstání strojů. Přístě to chce pořádný kočky, ještě víc hydry (nebo nějaké jiné potvory) a není co řešit, pro tentokrát poouze za čtyři. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Hydra“ je bohužel tím, co se od něj čeká. Špatnou trikovou odívanou, která vám akorát zabere čas, ale u níž je lepší dělat i něco jiného, ne se jen věnovat filmu, protože to samotné člověku nic nedá. Těch monster, o nichž je možné natočit špatný film, je bohužel moc a tvůrci jsou natolik vychytralí, že je využívají. Hydra by si rozhodně zasloužila něco lepšího. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama