Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $109,205,660Tržby Celosvetovo $172,450,423Tržby za predaj DVD v USA $38,155,474 //počet predaných kusov 2,477,598║ Ako dovolenka za $70miliónov"!!!" fakt zaujímavé, otrasný dej, suché gagy, .... zbytočnosť ako mraky. /35%/ ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Kecy kecy kecy, bla bla bla. Dialogy na této úrovni mě opravdu nebaví a i když jsem tam objevila tři, čtyři slušné vtípky, tak je to za 113 minut žalostně málo. Jediné, co tohle dílko pozvedá z propadliště odpadu trochu výše, je jeho pěkná myšlenka "není třeba se pokaždé rozvádět". Ovšem čím mě překvapil nejvíce, bylo to, že jsem si k žádné z postav nedokázala vytvořit žádný vztah - nikoho jsem nenáviděla, nikoho neměla ráda - hrál tam vůbec někdo?? ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

toto je príšerná, veľmi zlá komédia. v prvom rade nie je vôbec vtipná. príde mi to tak, ako keby vaughn s kamošmi chceli mať fasa dovolenku, tak si k tomu vymysleli film: napísali, zaprodukovali a zahrali a dali to nejakému druhotriednemu rutinérovi zrežírovať, aby si oni mohli už len užívať. trápne a nezmyselné. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film mě docela zklamal..čekala jsem od něj něco víc, větší zábavu, méně narážek na erotika..měla to být komedie, ne komedie pro nadržené. Jediné krásné tam byla ta průzračná voda..hned bych si zaplavala...jinak celkem nuda...ano párkrát jsem se zasmála, někteří herci mi byli sympatičtí, ale třeba toho trenéra jógy sem nemohla vystát..grrr...nejsympatičtější byl a nejlepší herecký výkon předvedl Vince Vaughn. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Jon Favreau na hanbu, Bateman do kouta, Kristen Bell do televize, Vince Vaughn do nemocnice (aby mu tam propíchli ego a sebrali nelegálně drženou svatozář) a Jean Reno zpátky do Francie, než z něj ti nevděční Američani udělají v dalším filmu homosexuálního prodavače párků v mateřské školce. Už k tomu vážně není daleko. Ať jste svobodný nebo ženatý, ať máte rád chobotnice nebo garnáty, z tohohle filmu kouká za každých okolností jen a jen střevní chřipka. A tu na Silvestra určitě chytit nechcete. Další ukázka nezadržitelného úpadku romantického žánru, posílená tím, že producenti si napíšou role na tělo a nechají se režírovat chlápkem, co doposud hrál v jejich filmech laciné štěky, např. vědce, co Jeffu Bridgesovi v Iron Manovi vysvětluje, že fakt není tak geniální jako Tony Stark. A víte co? Nekecal! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama