Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost pěkná sračka vytažená z prdele jedničky. Je to jednička, ze které bylo odebráno všechno to charizma a kouzlo a totálně rozemletá a vyblytá nějaký přicmundovačem. I když mě to pěkně nasralo, tak tomu odpad nedám, protože ten totální konec (myslím posledních pár vteřin před titulkama) mě potěšil a překvapil a ještě kvuli sexy bitches. Jinak jsem nepochopil některé věci: co to bylo mezi Finbarem McTeaguem a Ariellou Martinez, proč tam kurva zas nacpal ujetý nácky a plno dalších zkurveností. Celý děj je v podstatě předvídatelný (neříkejte mi, že kdo má trochu pod čepicí netušil to, co se "odhalí" v závěru), ale to by zas tak nevadilo, být kvalitní akce, ale i ta tu chybí, no tak kurva. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Sem v rozpacích. Na jednu stranu to mělo vždy skvělého Vinnieho Jonese, který se tam bohužel moc neoběvoval. Plus je tam i mazák Tom Berenger, na kterém se teda věk podepisuje zdatně, sou tam i hezké baby, krev. Na stranu druhou zde není moc akce, ta je spíše na koci. Plno nelogičností a scénář je černá díra. Občas mi vadilo, že sem byl celkem zmatený a nevěděl sem kdo koho zabil, nevím jestli to bylo množstvím postav které se ke konci pěkně rozrostli. Film se musí brát s nadsázkou protože jinak by se dala zkritizovat asi polovina tohoto svostného dílka. P.J. Pesce má na pažbě další pořádně béčkový zéřez. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No nevím, stále čekáte, že se něco stane a ono se to stane, ale není to takové jako to čekáte (to je skoro filozofická úvaha :) tudíž mi přijde, že celý nápad filmu je docela nevyužitý a přece jen trochu odfláknutý. Někteří assasini měli svoje kouzlo, ale šance na úspěch tohoto béčka, je vážně mizivá... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak krásně a líně vleče.... Sem tam nějaké vteřinové akce, třeba šroubovák v mozku, nebo nůž v krku a vše v takovém klidu. Hudba a dialog, to je podstata filmu. Je to takový klid před bouřkou. Libí se mi to dělení obrazu, jako v komiksu. V každém obraze vidíte současně záběr z několika kamer a dějů, nebo je vidět děj z několika úhlů. Škoda, že to nepoužili vícekrát. CITÁT : Nikdo ani hnout ! Zhluboka dýchat, suché dlaně. To vyřešíme. Všichni, kdo mě slyší, položí zbraň na podlahu. Pomalu..... Ve filmu je použito dvouch zvláštních zbraní. Jedna je " Bezbolestná " z filmu Predátor 1 : http://www.csfd.cz/film/6648-predator-predator/ a druhá má zvláštní náboje, je to cirkusové dělo, použité jako zbraň skorohromadného ničení. Táhnou to dělo za popelářským vozem, povedená souprava. ? Pyrotechnické výbuchy jsou dosti ubohé a díky nim se film propadl minimálně o jednu hvězdu ? Hudbu dělal Tim Jones a zde je malá ochutnávka : That´s the Way od Daniela Lenze : http://www.youtube.com/watch?v=LfCUThGUdLw nebo song Dance of Death od Andrew Bissell a třeba Sweet Sacrifice od Evanescence : http://www.youtube.com/watch?v=k1WqmTQMw_k a spousta dalších. 50% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se mi zdál jen ošklivý sen, protože pokud ne, budu pěkně dlouho smrdět hovna, do kterého jsem šlápnul. Pravda je, že jsem se mu umyslně nevyhnul, protože když je viděl, že mohu spatřit Toma Berengera a Vinnieho Jonese před jednou kamerou, tak jsem se těšil že to kluci pořádně rozpálí a i přes otřesnný scénář zachrání, co se dá. Bohužel, i ten stupidní scénář je lapil pod svojí moc a oni se jen marně snaží vyhrabat alespon někam k 50%. Nelze prostě hodnotit "předělanou" jedničku, která mi lehce dlouhé sobotní odpoledne zkrátila. Zatímco 2, ta mi 88 minut života ubrala. V kategorii odpadových sraček, je tento blivajz na hranici koukatelnosti, takže nebudu bestie jako byl Pesce a alespon tu 1 tam hodím. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama