Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Co mě k tomuto filmu přivedlo? Amanda Seyfried (už nevím, v čem jsem ji viděl, ale byla prostě kus) a pak Julianne Moore, kterou mám moc rád. Děj byl poutavý a ještě jednou poutavý, pozornost jsem neztratil ani na chvíli, drama+thriller nepatří do žánrů, které vyhledávám, ale tohle se mi líbilo - vlastně je to jeden z filmů, který vás při sledování pohltí a po skončení zachová velký dojem. Mimochodem Chloino vyprávění je slušně vzrušující. 80% Ještě přidám SPOILER: konec mě překvapil, jako by film uťali, ale po chvilce přemýšlení jsem za něj rád a vlastně byl taky hodně povedený; bylo by jen na škodu vše dál uměle nastavovat a rozmazávat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem od Chloe dostal přesně to, co jsem čekal. Souhru emocí, zážitků a intimity. Jenže hned od začátku Vám na tomto odvyprávěném příběhu něco nesedí a máte pravdu, nechci spoilerovat, tak to dále nerozvedu. A to malinko sráží film do průměru. Jinak si cením odvážných scén a snahu udělat vše co nejpřesvědčeji. Nicméně k dokonalosti to má daleko... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Trochu jako kdyby student čerstvě po maturitě (a s pohnutým dětsvím) načetl Freuda - a zprvu ho chytla ta záplava informací, ale pak přece jen chtěl ze svého filmu vykřesat něco, co ho v tomhle věku baví sledovat v televizi. Škoda. Právě ta první půlka je strhující, výborně napsaná i zahraná, ale pak už to jde jenom dolů a končí tam za vodou v béčkovém rákosí, kde si žáby kvákají o klišé a o tom, která filmová finále hýbala osmdesátkami. Nemění to samozřejmě nic na tom, že Amanda Seyfried je zcela fascinujícím objektem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

21letý Max Thierot (syn Michael) je půvabný. 1) Snad mi ctěné čtenářstvo zde odpustí, že jsem do perexu svého komentáře o filmu, který se zabývá především vztahem mezi dvěma ženami (jde o čtyři kozy, píše s grácií komentátor F.W.Colqhoun) umístil mladého muže. On je totiž důvodem, proč jsem si film pustil. Jeho role není velká, ale člověk nemůže chtít vše, že._____ 2) Zbytek tohoto přímočarého snímku bez překvapení lze vyjádřit třemi výroky._____ Příležitost dělá zloděje._____ Posedlá zamilovaná._____ Nevěra je OK, pokud se do ní nezačnou montovat city. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama