Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

21letý Max Thierot (syn Michael) je půvabný. 1) Snad mi ctěné čtenářstvo zde odpustí, že jsem do perexu svého komentáře o filmu, který se zabývá především vztahem mezi dvěma ženami (jde o čtyři kozy, píše s grácií komentátor F.W.Colqhoun) umístil mladého muže. On je totiž důvodem, proč jsem si film pustil. Jeho role není velká, ale člověk nemůže chtít vše, že._____ 2) Zbytek tohoto přímočarého snímku bez překvapení lze vyjádřit třemi výroky._____ Příležitost dělá zloděje._____ Posedlá zamilovaná._____ Nevěra je OK, pokud se do ní nezačnou montovat city. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek s výborným scénářem a brilantním obsazením. Zejména Amanda Seyfried je v roli "luxusní společnice" nádherná a úžasná. Závěrečný zvrat by se dal i tak trochu očekávat, ale stejně jsem do poslední chvíle přemítala nad tím, jestli je vlastně Chloe manipulativní mrcha s andělskou tváří, nebo dívka s dobrým srdcem, která to jen vzala za špatný konec. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Chloe je pekná potvorka, ktorá zmení do základov život manželov stredného veku a ich syna.Otázkou zostáva, či bola mladá žena len epizódkou v ich aj tak narušenej harmónii, alebo sa z toho dokážu poučiť. Pomalým spôsobom rozprávaný príbeh sa nehraje na ťažkú psychologickú drámu, príbeh je logicky postavený, azda by som mal pripomienku k záveru, ktorý dokázal, že je ľahšie vymyslieť komplikovaný príbeh a ťažšie ho ukončiť. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)

Reklama

Reklama