Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akce, krev, akce, svaly, drápy, akce, řev a zase akce. Na animák dost dobré, dost drsné, dost krvavé, dost akční a sakra podařené. Wolverina, Hulka a Thora mám rád, ale tady fandovské držení palců převládalo u Wolverina. Vtipné vsuvky v podání Deadpoola byly opravdu podařené a člověka upřímně rozesmály. Jen ta část, kdy Thor dostával na budku mi připadala slabší, než ta s Wolverinem. Každopádně solidní podívaná. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine je znatelně lepší. Akce je hodně a je neobvykle brutální. První půlku to do sebe nasraný a nasranější rubou a sekaj, pak ale přijde na scénu nahláškavaný showman v červeném a to začíná ta snad ještě zábavnější část. O useknuté ruce tu není nouze. Je to jistě ten nejlepší animák, kterým nás Hulk poctil. Hulk vs. Thor je hovadina. Je to teda méně zábavné, méně akční a méně cool. Já osobně mám tak trochu averzi vůči celému tomu Thorovu světu, přitepleným maníkem s kladivem začínaje a zeleným smolařem konče. Všechny ty rádoby ušlechtilé žvásty mě hrozně vytáčí a celý tenhle díl mě ničím nezaujal. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Hulk je sice uváděn na prvním místě, ale přijde mi v obou příbězích spíše mimo hlavní okruh dění... Jen jako taková divná zelená loutka... Díl s Wolverinem je sice mnohem akčnější, ale ten s Thorem zase oplývá magií... Nevím, jde o to, co kdo preferuje... (ehm... a dabing Wolverine je fakt tristní...) ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Kresba parádní, kupodivu i CZ dabing. Bohužel příběh s Thorem mě moc neoslovil. Vykrádání severských legend takovýmto způsobem mi je pořád proti srsti a udělat z Lokiho kozla v zelených elasťácích, to chce pořádný doušek odvahy. Ne, takhl ne, tohle si Asgard nezasloužil a nemyslím tím právě Hulka. Druhý kraťas s Wolverinem je o poznání lepší, aspoň pro mne. Logan jde na vše jako obvykle přímo, bez otázek a dělá trochu víc škody, než by musel. Celkově jsem z Hulka Vs. na rozpacích. Na jedné straně výborný Wolverin, na druhé podprůměrný Thor. Dohromady to ale jde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama