Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (141)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem téhle nepůvodní - našinci formou lacině a obsahem draze podbízivé - libo-lido matérii dal tolerantní aligistickou jednu hvězdičku, protože soudím, že i každý stádní bezduchý zoufalec má přece právo na své sny a je jeho tragédií, že si je nedokáže naplnit se svou rodinou sám a raději si nechá vnutit takovéto všelijaké instantní hnusy, ale... ALE! . . . Po náhodném zhlédnutí (ranní >fíhahůůl< tv 9.10.11) tohoto archivního dílu - http://prima.stream.cz/jak-se-stavi-sen/118547-jak-se-stavi-sen-klokanek - jsem své hodnocení přehodnotil. . . . Víc už tuhle sračku komentovat nebudu - nakonec PODÍVEJTE SE SAMI a pochopíte, ale jedno slůvko ještě přidám: SVINĚ!!! Tenhle díl je kvintesencí me(r)diálně-(ne)lidského sráčství - a za ten závěr - jednou JIM všem včetně prodejné pí šéfové a hlavně TÉ (nejmenované) zrůdě ty děti doufám(!) >za ty dary< naserou do úst! - - - - - (Vídáno občas nahodile na >primeroidní trdlovizi< , hodnocení kdysi mnohé, naprosto znechucený komentář po detailním nahlédnutí do >principů< zde jako šestasedmdesátý - 9.10.2011) ()

Sesitka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle vymyslel musel být cvok. Nejdřív sem myslela, že by to mohlo být docela dobré, ale jak jsem to viděla málem sem se vyvrátila. Takovou kravinu jsem dlouho neviděla. V jednom dílu chtěli rodiče nějak upravit pokoj synovi a on tam měl plakát Shreka a rodiče nechtěli aby ho sundávali. Tam ti hejhulové ho doslova strhli ze zdi, protože to není dobré pro výchovu!!!!!!! ()

Reklama

Pomaser 

všechny recenze uživatele

Celkově špatný dojem z tohoto pořadu u mě ještě více umocňuje trapnost moderátora. Pavel Cejnar je lacinou parodií Leoše Mareše, jež sám je parodií na parodii parodie moderátora. Rádoby vtipné hlášky se střídají s tupými grimasami, řvaním do megafonu a obtěžováním řemeslníků svými nejapnými připomínkami a moudry. Vsadím se, že tento člověk si doma ani numí zatlouct skobičku na zavěšení obrázku a určitě by se u toho zranil. Práce designerů také není nikterek závratná. Jednu hvězdu dávám za občasné pěkné zpracování bytu. Osobně se mi ale myšlenka přestavby bytu, podle představ někoho jiného, moc nezamlouvá. ()

smikyna 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že všechno musí hned zdemolovat a vymlátit s tím, že je to naprosto nefunkční a jak v tomhle někdo může vůbec žít. Nahrne se tam tým designérů, kteří uměj akorát vybírat drahý snobácký doplňky, jen proto, že zrovna tenhle týden je tohle moderní. Na pořad Bydlení je hra to nemá - konzultují s majiteli, nemaj tak přemrštěný ceny a hlavně se snaží renovovat staré věci - vdechovat jim nový život. To se mi líbí a ráda se takto inspiruji. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nápady jsou tam občas vesele nepraktické a kýčovitě otřesné, nicméně věřím, že každý si na tom najde trochu té inspirace a za dvě stovky papírových Palackých si předělá hajzl na luxusní kadiboudu s vyhřívaným prkýnkem, koberečkem se vzorem leopardí kůže, plochou televizí a šikovnou plastovou poličkou ve tvaru kosočtverce. Kdyby navíc producenti našli alespoň trochu sympatického moderátora, určitě by se pořad těšil větší oblibě, jelikož infantilní Cejnar je příjemný jako autonehoda a nebojím se říci, že právě kvůli němu se většině lidí chce zvracet, když přepnou na tento kutilský pořad o předělávkách interiéru. Doby Přemeta "Prkenné" Podlahy jsou ty tam a mně nezbývá, než se těmto zajímavým pořadům vyhnout, jelikož se nám je snaží vnutit moderní formou, která je prošpikována kulantními vtípky a osobitým přístupem dementních moderátorů. Amen. 35% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)
  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno