Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (141)

Paity 

všechny recenze uživatele

Reality show, ve které kraluje superpošuk Pavel Cejnar, který stejně moderuje, jako kecá ve své slavné Evropě 2. Bohužel si do Tv přinesl i nešvar v podobě své užmoulané a totálně hnusné vojenské čepice, kterou patrně nesundá ani v sauně při 110 stupních. Samotný pořad je o tom, že v totálně rozpadajícím se bytě předělají jednu místnost, hnusně a za šílené peníze, za které by měl normální člověk zrekonstruován celý byt, a ještě za to chtějí být pochválení. Na konci je pak třešnička na dortu zveřejnění rozpočtu, když dvě vázy a obrázek vyjdou na 40tis apod... korunu všemu nasadí těsně před titulky reklama od jistého bankovního ústavu, kde vám vítězoslavně oznámí, že na ten pokoj za 220 tisíc si můžete také půjčit a že budete splácet směšných 1700,- a to jen 17 let.... no nekupte to. ()

Hidan 

všechny recenze uživatele

Ze sledovatelného pořadu o přestavbě domu se postupem let stala další komerční sračka, kde jde hlavně o to, dozvědět se během půl hodiny smutný a velmi citově založený příběh Janičky z Vidlákova, které v osmi letech umřeli oba rodiče, od devíti musela pracovat na banánových plantážích a v šestnácti jí znásilnila banda výtržníků. Na Primě Love se později téhož dne v Soudní síni staneme svědky soudního procesu s výtržníky a majitelem plantáže. Příšerný. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Super nápady, hezká inspirace, ale cenově dost na vysoké úrovni, kuchyň s obývákem za půl milionu... ne děkuji. Strašně mi tu chybí větší popisování toho, co tam ti designéři vůbec dělají, proč to tak dělají, jak by to bylo špatný, kdyby to udělali jinak, rady, vychytávky, srovnání půdorysů měněných místností... to by bylo tím přínosem, který bych tady potřebovala. Jinak je to bohužel jen bulvární reality show, což mě moc mrzí. Ale pokud je to záměr celého tohoto pořadu, tak nemůžu nic namítat a označim ho za průměr, nikoli podprůměr, jak bych to hodnotila u "kutilského" pořadu. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nápady jsou tam občas vesele nepraktické a kýčovitě otřesné, nicméně věřím, že každý si na tom najde trochu té inspirace a za dvě stovky papírových Palackých si předělá hajzl na luxusní kadiboudu s vyhřívaným prkýnkem, koberečkem se vzorem leopardí kůže, plochou televizí a šikovnou plastovou poličkou ve tvaru kosočtverce. Kdyby navíc producenti našli alespoň trochu sympatického moderátora, určitě by se pořad těšil větší oblibě, jelikož infantilní Cejnar je příjemný jako autonehoda a nebojím se říci, že právě kvůli němu se většině lidí chce zvracet, když přepnou na tento kutilský pořad o předělávkách interiéru. Doby Přemeta "Prkenné" Podlahy jsou ty tam a mně nezbývá, než se těmto zajímavým pořadům vyhnout, jelikož se nám je snaží vnutit moderní formou, která je prošpikována kulantními vtípky a osobitým přístupem dementních moderátorů. Amen. 35% ()

Tyna31 

všechny recenze uživatele

Bydlení je hra mělo nápady, vytvořilo Vám byt opravdu podle vašich představ a troufám si říct, že bych jim svůj byt do rukou svěřila. Ale namyšlené kre*ény z Jak se staví sen bych si do bytu nikdy nepustila. Neumějí nic jiného než propagovat ten svůj nový moderní ´dizajn´, vašemu stylu bydlení se vysmívají a ještě ke všemu vám vyházejí nábytek absolutně nepřípustným stylem. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)

Reklama

Reklama