Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (141)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas mě popadne nadšení a podívám se na to. Jenomže po hodině trapných keců neobyčejně trapnýho moderátora (zajímalo by mě, jestli si ty trapný repliky vymejšlí sám) moje nadšení značně opadně. Zvlášť když za tu dlouhou dobu trvání tohohle pořadu se mi líbily - ano, pozor - přesně dvě proměny. Vždycky mě dorazí naprostá nepraktičnost a (podle mě) i dost často nevkus... No, co se dá dělat, každej jsme jinej. ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé pozorovat, jak se někomu mění bydlení. Je sice fajn, že to tvůrci obyvatelům toho kterého bytu předělají zadarmo, ale mě by asi vadilo, že nemůžu říct ani fň jak bych co chtěla. Viděla jsem jednou jeden díl, ale ten byl zrovna na můj vkus krapet nepovedený. Předělávali kuchyň, Udělali jí výrazně žlutou se sytě fialovou a ke stolu dali každou židli jinou. Tak tohle bych doma opravdu nechtěla ani zadarmo. ()

Reklama

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím už co to bylo za díl, jak bába "no konečně jste tady, potřebovala bych přesně tuto kuchyň, jádro a tuto ložnici jo? Díky". Strašně mě tento pořad začal rozčilovat, je tolik maminek v tísni bez střechy nad hlavou, néé oni vyberou zazobané důchodce nebo lidi co maj doma pouze nevymalované, ale dva syny s funkčními končetinami... Už jen začněte zvelebovat rozbité domy v Chánově a je to. Hnus velebnosti. (hlavně ty díly s Kubelkovou) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nápady jsou tam občas vesele nepraktické a kýčovitě otřesné, nicméně věřím, že každý si na tom najde trochu té inspirace a za dvě stovky papírových Palackých si předělá hajzl na luxusní kadiboudu s vyhřívaným prkýnkem, koberečkem se vzorem leopardí kůže, plochou televizí a šikovnou plastovou poličkou ve tvaru kosočtverce. Kdyby navíc producenti našli alespoň trochu sympatického moderátora, určitě by se pořad těšil větší oblibě, jelikož infantilní Cejnar je příjemný jako autonehoda a nebojím se říci, že právě kvůli němu se většině lidí chce zvracet, když přepnou na tento kutilský pořad o předělávkách interiéru. Doby Přemeta "Prkenné" Podlahy jsou ty tam a mně nezbývá, než se těmto zajímavým pořadům vyhnout, jelikož se nám je snaží vnutit moderní formou, která je prošpikována kulantními vtípky a osobitým přístupem dementních moderátorů. Amen. 35% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Cejnar je takový sympaťák, že nebýt jeho, tak jdu s hodnocením na 1 hvězdičku. Jinak samotný pořad je v zásadě docela zajímavý a pro někoho i inspirativní. Mě osobně se akorát moc nelíbí, že za každou cenu to musí být výrazné a moderní. Já totiž moc nevyznávám futuristický styl, ale radši pořádný kus kvalitního dřeva a jemné barvy. Takže teda někdy opravdu žasnu nad tím, co ti ´´dizajnéři´´ vymyslí za hrůzu. V tom bych teda bydlet nechtěl :-D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno