Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (129)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ta animace do reálného světa působila jako pěst na oko. A příprava svatby se jeví jako velmi nezáživná zápletka. Hlavně pokud ji chcete použít jako hlavní motiv k filmu pro dětského diváka. Těšila jsem se na Toma a Jerryho. Ale ti dva byli zastrčeni kamsi úplně do pozadí a tentokrát to nezachránila ani moje oblíbená Chloe. I když dělala co mohla. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Tom a Jerry a ich nekonečné súboje tentoraz na pôde luxusného hotela. Herecké obsadenie: Hlavnými postavami sú animované, nemé postavičky tak sa k ich výkonu moc vyjadriť nemôžem. Zato Chloë Grace Moretz (nar. 1997, USA) je mi úprimne ľúto, lebo musí vziať angažmán v podobných brakových projektoch pre malé deti. Prevedenie: Celé posadenie animovaných postavičiek do hraného filmu je nešťastné. Animácia zaostáva a o hereckých kvalitách sa ani nebavme. Celé je to jedna obrovská zlátanina kde si divák nevie vybrať čo je vlastne hlavná dejová linka. Pocity: Nepáčilo sa mi to! Dokonca sa mi to nepáčilo viac ako Šmolkovia v hranom filme kde tí malí modrí pazmechti aspoň kde tu dačo vtipné utrúsili. Tu sa to povedať nedá. Je to trápne, nevtipné a nudilo to dokonca aj moje deti, ktoré majú veľmi nízko nastavenú latku televíznej zábavy. Pridaná hodnota: Absolútne nezáživný rodinný film v ktorom sa k mravnému koncu máme dopracovať spoločne s hrdinami nášho detstva. To sa ale nekoná. 21% ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Nelíbila se mi snaha až příliš cílit na moderní dětské publikum a doplňovat to tak o zbytečné popkulturní odkazy, či všestranná moralizace a snaha nezpůsobit kontroverze, byť byla všechna zvířata do jednoho karikaturní a kreslená. Na druhou stranu se mi líbila právě ta jednota světa, že po boku Toma a Jerryho byli všichni ostatní živí (či mrtví - ryby) tvorové animovaní. Příběh byl jednoduchý, trochu hloupý, ale měl myšlenku, zápletku a celé dovádění Toma a Jerryho dostalo tedy smysl. Animace samotná zajímavá, nebyla zcela 2D, pracovala s 3D ale tak fikaně, že to běžný divák nepozná. Asi by se mi víc líbilo, kdyby vše bylo zpracováno klasicky (Sonic, Chipmunkové), ale nic proti ničemu. Nakonec si nemyslím, že by toto oživení kultovní dvojice dopadlo tak tragicky, jak líčí zdejší hodnocení. Já osobně se nějak zvlášť nenudil, příjemně vypl a párkrát jsem se, ke svému údivu, i dobře zasmál. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co v kresleném filmu působí jako legrace, v hraném v kombinaci s animací jako návod na týrání zvířat. Už se vidím, jak vysvětluji např. takovému pěti letému capartovi, že kočka fakt nepřežije pád z deseti metrů, aní rámu ž)horkou žehličkou do ksichtu a jiné podobné taškařice. Pro dětské oči může působit natolik reálně, že si z toho odnesou akorát tak chuť zaexperimentovat s domácími mazlíčky. Pro ty starší a dospělé je tam zase málo děje, který by dával nějaký ucelený obraz, potažmo smysl, nemluvě o tom, že stylizace prostě nepůsobí úplně přesvědčivě. Chápu snahu tvůrců, oblíbené postavičky přenést do reálného světa, ale v některých případech, je lepší, nechat věci, tak jak jsou. Za mne jedna hvězda za snahu. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Celovečerák Tom a Jerry není o Tommovi a Jerrym. Je o mladé holce, co nastoupí do hotelu a lže v životopise a musí to nějak vyřešit, přičemž se tam čas od času objeví dvě animovaná zvířata a dělají bordel. Ten bordel je celkem zábavný a Chloë Grace Moretz taky úplně nenudí, všechno ostatní je však přinejlepším nenápaditá rutina. A vzhledem k tomu, že samotní Tom a Jerry tu jsou z jakého si důvodu zatlačení do pozadí, moc nevím, koho může výsledek bavit a oslovit. Mě ne. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama